pit Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To może założyć topic gdzie "rejestrowały" by się wszystkie dziewczyny/ kobiety (niepotrzebne skreślić).lol ;] a dostawalyby numerek ? OT: miope --> gdzie moj barton ? przyznaj sie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 OT: miope --> gdzie moj barton ? przyznaj sie ;]Odmawiam odpowiedzi na to pytanie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 genghiskhan, proszę bardzo: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=32671 L.Asten, akurat ten Dijkstra jest na pewno od Sigismunda Dijkstry, bo widać to w jego mailu. heh ja takie ja czasem madre rzeczy gadam - ale tylko czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 To ja mam lepszy motyw. Nie tak dawno z mojej strony ( http://www.krzysztofj.gower.pl ) dziewczyna z podwarszawskiej miejscowości przysłała mi maila , czy nie pomógł bym jej w podkręcaniu kompa :!: :) :o :lol: 8) :P :wink: Ma Epoksa 8rda+ , GF4 , 2 x Kingsony 256 MB/ 333Mhz, Atholna 1700 BO :!: :!: :!: ( wiedziała jaki ma wybrać i ma zdegradowanego z 2600 + :!: :!: ) i jakis cienki zasilacz + chłodzenie voolcano 7. Doradziłem jej w kwestii zasilacza i przy mojej pomocy będzie robiła wodne chłodzenie ( na razie zbiera kase ). Mi też kopara opadła ale po tym jakie zadaje pytania wnioskuję , że ma naprawdę pojęcie. Niech nikt mnie nie pyta czy ładna czy brzydka bo tego nie wiem. Ale wiem jedno - jest mądra :!: :D 8O :) :o 8) :lol: :P :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenon123 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Przeciesz Baca Muwiłes Ze Wolisz Chłopców Nie Pamietasz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Przeciesz Baca Muwiłes Ze Wolisz Chłopców Nie Pamietasz :twisted:dzieci dzieci..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Nie, nie była zbyt ładna. Ale jakaś brzydka też nie była. Taka "zwykła". Ale czy to w tym przypadku w ogóle ważne??? No bardzo wazne bo jak ladna i podziela Twoja pasje to warto sie taka mocno zainteresowac i nie odpuszczac. Wyobraz sobie imprezke przychodzisz z dziewczyna i macie o czym pogadac przy piwie :) A tak Ty cos wspomnisz o kompie a dziewczyna sobie mysli "No kur.... znow zaczyna, co ja w nim widze" :) :) Pozdro Dexter Heh, Dexter ja już jestem zajęty ;) (vide avatarek). A tak poza tym to raczej "na zewnątrz" nie rozmawiam o kompie, kręceniu itd. hej krootki to jak te twoje podpisy i avatarki na serio tak sa. To ja juz wole nie myslec do czego twoja ksywka KROOTKI sie odnosi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Hehe, to NIE JEST to o czym myślisz Hajmon ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 i ma zdegradowanego z 2600 Taki overclocker a nie wie ze degradowani to jedna wielka sciema... bylo o tym juz na forum. Athlony 3000+ i wiecej tez maja tam 24, 26 i 28... zdowngradowane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 i ma zdegradowanego z 2600 Taki overclocker a nie wie ze degradowani to jedna wielka sciema... bylo o tym juz na forum. Athlony 3000+ i wiecej tez maja tam 24, 26 i 28... zdowngradowane ? suchyy co Ciebie tak wszedzie pelno, cos sie takim postojebca stal???co - fanty sie za duzo napiles??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 i ma zdegradowanego z 2600 Taki overclocker a nie wie ze degradowani to jedna wielka sciema... bylo o tym juz na forum. Athlony 3000+ i wiecej tez maja tam 24, 26 i 28... zdowngradowane ? suchyy co Ciebie tak wszedzie pelno, cos sie takim postojebca stal???co - fanty sie za duzo napiles??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: LOL fajny byl tamten topic. Pelno mnie bo lubie to forum. Na frazpc bym nie wytrzymal. Na PClab choc bardzo lubie serwis tez mnie forum wkurza a tutaj jest fajnie ;) A jesli chodzi o licznik postow to moze go nie byc. PS. Widzisz, kogos dzisiaj uswiadomilem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 OT: miope --> gdzie moj barton ? przyznaj sie ;]Odmawiam odpowiedzi na to pytanie. :Dbo powolam komisje sledcza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 bo powolam komisje sledcza ;PPowołuj, pit, to doskonały sposób, żeby się niczego nie dowiedzieć. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 bo powolam komisje sledcza ;PPowołuj, pit, to doskonały sposób, żeby się niczego nie dowiedzieć. :lol: To ja, Lew Rywin, co państwo insynuują? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 bo powolam komisje sledcza ;PPowołuj, pit, to doskonały sposób, żeby się niczego nie dowiedzieć. :lol: To ja, Lew Rywin, co państwo insynuują? ;] a ja Miller: ,,jestescie tylko zerami (i jedynkami)!!!!! :lol: " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 A ja odmawiam odpowiedzi na to pytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 :))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 OT: miope --> gdzie moj barton ? przyznaj sie ;]Odmawiam odpowiedzi na to pytanie. :Dbo powolam komisje sledcza ;P Ja bym Wam powiedział, "ale kto by mnie, <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, słuchał."... PS. @Kretyn: po co odkopywałeś dla ":)))))))))))))" ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 @Kretyn A rocznego owoca lubisz, bo widzę duże zamiłowanie do staroci masz... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Dikstra to forma źeńska no i te avart :lol: :lol: Wiesz, Dijkstra to nazwisko jednej z postaci u Sapkowskiego -- i jest to mężczyzna. Co do awatara, temu akurat (bo wcześniej był inny) był poświęcony topik na testowym, gdzie Dijkstra wyjaśnił, kogo przedstawia obrazek. Ponieważ, jak widzę, nie usatysfakcjonowała Cię odpowiedź Dijkstry ("szukaj" ;)), to wyjaśnię za niego, że on dziewczyną nie jest. :D Ale na pewno bardzo się ucieszy, jak to przeczyta. :lol: Dijkstra to taki koleś, co wymyślił algorytm wyszukiwania w grafie skierowanym mającym krawędzie z wagami... :lol: na szczęście prosty... A skoro już jestem przy informatyce, to muszę sie pochwalić, że w mojej grupie (35osóB) są AŻ !! dwie dziewczyny :lol: - cóż studia typowo techniczne, kierunek informatyka, to wydawało by się, że kompy maja w jednym palcu - nic bardziej mylnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 "O zobacz ojciec, są peltiery. Kurde, ale są za słabej mocy. Takich to ze 4 bym potrzebowała. Bo wiesz na mojego podkręconego Athlona to potrzeba taki i taki, a ten to najwyżej by się nadawał na grafikę, albo na jakiegoś starego procka. Dobra idziemy stąd; kurde ciekawe gdzie ja dostanę w końcu takiego jak szukam(...)" Stałem jak wryty, pierwszy raz słyszałem takie rzeczy z ust dziewczyny... 8O 8O 8O Pfff, to ze mną nie jest jeszcze tak źle. Ostatnio jadąc po osiedlu wcześnie rano widziałem dwa barany (owce? - nie wiem czym to sie rozni, a poza tym rano bylo) biegnące po ulicy i psa, które je poganiał... :wink: A zapewniam, że to u mnie nie jest częstym widokiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Ja jutro się dowiem ile kobiet w mojej klasie (mat-inf), skoro z Poznania już zrezygnowałem, to chociaż tu niech mi szczęście dopisze :twisted: Nigdy konkursu nie wygrałem, mało grzeszyłem, do kościoła chodziłem...PROSZĘ o fajne dziewczyny :!: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja sie wlasnie wybieram do liceum informatycznego i jutro jade zobaczyc liste przyjetych, tzn to liceum jest bardzo informatyczne nazwa: Zespół Szkół Informatycznych - mam nadzieje ze mnie przyjmia bo mam na koncie olimpiady z infy :) ale obawiam sie ze nie bedzie tam zadnej dziewczyny, choc jak skladalem papiery byly 2 wyzej ode mnie na liscie i mam nadzieje ze sie dostana i to nie beda jedyne dziewczyny w tej szkole :) darz bór :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 jestem profil mat-inf w LO i musze was zmartwic, wiekszosc osob malo sobie robi z tego profilu, kobiet jest mniejwiecej polowa, czesc z nich nawet kompa w domu niema,a reszta kobitek ledwo co go wlacza o_O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 O qrcze Ruido zapomniałem, że Ty jesteś z Pozka 8O A ja tylko dlatego nie poszedłem tam do szkoły bo nie miałem nikogo znajomego :lol: A byśmy we wrześniu na piwko poszli... :? ;) PS. Do jakiego LO chodzisz :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 niema sie co w sumie chwalic co do LO :? ale do XVIII LO na Szamotulskiej, poziom sredni, ale za to poziom mat i chem miazdzy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 eh ja chodze do Zespolu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych... w moim roczniq (teraz do 3 klasy zdalem :) ) na 7* klas sa az 2 dziewczyny... i obydwie sa w liceum *2 klasy liceum 5 klas techniqm ogolnie w szkole jest chyba 7 dziewczym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 shit zeby w mojej szkole byly dziewczyny Boze zeby w mojej szkole byly dziewczyny Boze prosze cie zeby w mojej szkole byly dziewczyny Boze prosze chociaz raz mnie wysluchaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Heh właśnie gadałem z kumplem, u niego w tej samej szkole co ja, ale w innej klasie (ch** nas rozdzielili ja sam a 3 kumpli do jednej dali i gdzie tu sprawiedliwość...), jest 20ch i 8dz(do tego takie na które wolałbym nie patrzeć i nie tylko z powodu wyglądu...), za to 3 innych mają klase (his-pol) 7ch i 21dz z czego połowa to takie towary że... 8O Powoli, żałuję że zrezygnowałem z tej VIII... :| PS.Ale Ruido obiecuję, że jak pójdę na studia (na 99% do Poznania) to na piwo skoczymy...Ja stawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 no jak sie dostane na japonistyke za pierwszym razem to nawet postawie ci tego browarka :gitara2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...