dr_Misiek Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Witam! Chciałem zmienić dysk w laptopie Lenovo T61 na SSD. Skupiłem się na wymienionych w tytule. Po moich analizach faworytem jest SAMSUNG 840 (bez pro) 250GB (przemawia za nim: niższa cena, o 10GB większa pojemność, lepsze wyniki w testach jakie można znaleźć na naszym portalu pure.pl oraz test jaki znalazłem w sieci gdzie spotkały się oba dyski o interesujących mnie pojemnościach link do testu. Chciałbym poznać Wasze opinie i przekonać się czy dobrze wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 (edytowane) Dobrze. Jest najtańszy w tej pojemności z dysków wartych uwagi. http://forum.purepc.pl/topic/270332-wszystko-o-ssd-faq-1-strona/ BTW Ciekawe ile jeszcze tematów założysz z tym samym pytaniem... Edytowane 19 Maja 2013 przez rafa 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_Misiek Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Dzięki za odpowiedz. Rano wydawało mi się że założyłem ten temat i teraz patrze i nie moge go znaleźć, pomyślałem że po podglądzie nie kliknałem załóż, dlatego założyłem go teraz. Wiem że takie tematy jak ten nie wnoszą nic wartościowego merytorycznie do naszego forum dlatego nie bede miał za złe adminowi jeśli trwale usunie założony(e) tematy. Tobie dziękuje za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...