Maniakalny Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2013 (edytowane) jak w tytule wyswietlacz podłaczony pod customowy adapter displayport zasilanie (mini USB - niestety mobo miało troche za słabe porty (pobor lcd to 880mA) wiec puscilem z zasilacza 220V @ USB) http-~~-//youtu.be/WR43qV5-GiA zrobie wiecej zdjęć jak tylko zainstaluje win7 Edytowane 22 Maja 2013 przez Maniakalny 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 No, robi wrażenie, zwłaszcza ta mapa w hirołsach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2013 Czerwony : Oszust !!!;) Dobra robota, byle cenę miały normalną te wyświetlacze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2013 Obudowa plexi ;), troche rysowałem na żywioł i nie jest dopracowana, ale jakby co projekt juz na przyszlosc poprawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2013 eeeee ale po co ? Sorki nie łapie idei bo to przeca 10.1". To ma byc do auta, czy chcesz miec dotykowy monitor na kanape czy sztuka dla sztuki ? Ale fajne tak czy siak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2015 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek.p Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Nieopisany zachwyt: Rany! Tego szukałem! Pytanie: Skąd wziąć taką płytkę z DisplayPortem i czy da się do tego zorganizować digitizer? Edytowane 25 Listopada 2015 przez maciek.p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 U MyFriendów znajdziesz coś takiego jak DisplayPort Board controller / adapter i takie coś pozwoli ci na podłaczenie ekranu, ps z tego ekranu wychodzi kabel eDisplay Port który jest identyczny jak zwykły kabel display port. Z tego co widzę po zdjęciach to Maniakalny użył 2 róznych kontrolerów ale nie jestem w stanie ich na mierzyć co to jest i ile kosztuje. Sam szukam rozwiązania czy dało by się zrobić po kosztach monitor 27" z retiną bo strasznie mi się to podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...