Krzem Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 (edytowane) Ten temat to taki kubeł zimnej wody przed premierą układów Haswell. Przecieki dotyczące temperatur (http://www.overclock.net/t/1391596/proof-that-intel-most-likely-using-tim-again-with-haswell-ihs) nie napawają optymizmem. Ale poczekamy zobaczymy. W nawiązaniu do powyższego, chciałem się podzielić z Wami odkopanym artykułem który mocno mnie dziś bawi: http://pclab.pl/news48110.html poczytajcie również komentarze Edytowane 27 Maja 2013 przez Krzem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 A nie można było tego wrzucić do tematu o Haswellu albo Ivy tylko nowy temat musiałeś zakładać? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 To już niedługo czeka Cię jeszcze jedna "niespodziewanka" :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Rafa czy to Twoje forum, że się tak rządzisz? Widocznie nie mogłem się zdecydować. Caleb puścił byś trochę pary jakimś nieoficjalnym kanałem (jakieś inne konto, te sprawy ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Rafa czy to Twoje forum, że się tak rządzisz? Widocznie nie mogłem się zdecydować. Po pierwsze nie ten ton. Po drugie : rafa : 10659 postów Krzem : 23 postów Mógłbyś zaufać koledze z większym doświadczeniem, dla mnie temat do połączenia z tematem Haswell a Tobie to mi się już nawet nie chce dawać ostrzeżeń. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 Nie było moim zamiarem obrażanie kogokolwiek, ale bez przesady - czy osoba o większej ilości postów może bezkarnie kierować zaczepne uwagi w stronę osób o mniejszej ilości postów? Tak uważa Moderator? To nie jest temat z jakimś problemem - chciałem się podzielić się z Wami pewną refleksją, a jako że nadawała się ona zarówno do tematu o Haswell jak i o Ivy, postanowiłem stworzyć nowy. Więc weź się Moderatorze zastanów, za co straszysz ostrzeżeniami. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 To nie była żadna zaczepna uwaga, po prostu forum jest już wystarczająco nadmuchane wątkami podobnej treści i szukanie czegokolwiek jest coraz trudniejsze. Spokojnie mogłeś to wrzucić do któregoś z istniejących tematów, tymbardzuiej że sa one regularnie odwiedzane przez użytkowników. Poza tym rządzi się tu regulamin a nie ja "II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: ... unikać powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony." 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2013 czy osoba o większej ilości postów może bezkarnie kierować zaczepne uwagi w stronę osób o mniejszej ilości postów? Tak uważa Moderator? Żałosne jest to, że odwracasz kota ogonem. rafa zaznaczył problem w kulturalny sposób a to Ty odezwałeś się "zaczepnie". W dodatku próbujesz mnie umoralniać. Więc weź się Moderatorze zastanów, za co straszysz ostrzeżeniami. Ostrzeżenie Ci się ewidentnie należy, więc nie gadaj bzdur o straszeniu. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzem Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Rafa odebrałem to personalnie. Może nie potrzebnie, rozumiem już że chodziło o porządek na forum. Stąd przyznaję Ci rację - można to było wrzucić do „Intel Haswell - 22 nm”. MaciekCi "umoralniam" Cię, ponieważ napisałeś: "Tobie to mi się już nawet nie chce dawać ostrzeżeń" a wydaje mi się że ranga Moderatora zobowiązuje do poszanowania innych Użytkowników (regulamin 1.1). Jeśli uważasz, że ostrzeżenie się należy, to je wlep. Jak już pisałem, nie chciałem nikogo urazić. Pozdrawiam obu Panów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 (edytowane) Co za atmosfera... Miałem coś w temacie napisać ale przez przeczytanie powyższego zapomniałem... Ostrzeżenia ? Ja tam nie wiem o co chodzi :) Edytowane 28 Maja 2013 przez Tal-Rash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 @ Moderatorzy - zamias pier... to byscie oczyscili ten temat i scalili go z juz istniejacym. Caleb nic nie powie bo jest NDA. Ale zapewniam Cie ze przebiera nozkami aby wkleic i kliknac w artykule publish 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2013 Zamiast pie po prostu zamknę temat nagradzając autora dwoma § 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...