Skocz do zawartości
Gość

Kregi w zbozu

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok?

:D

ooooo, jest juz was dwoch :?: :lol: wczesniej juz tez ktos sie przyznal ze to on :lol:

To nie oni tylko te owce na Harusach, ktore na.wpierdalaly sie mentosow :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok?

:D

ooooo, jest juz was dwoch :?: :lol: wczesniej juz tez ktos sie przyznal ze to on :lol:

To nie oni tylko te owce na Harusach, ktore na.wpierdalaly sie mentosow :D

no popatrz, jednak to nie jest sprawka czlowieka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heheheheh!

Znowu siedze przy kompie, obok telewizor na Wiadomosciach, i slucham "...2 dni od naszej poprzedniej relacji w Wylatowie znowu pojawily sie kregi"

Myslalem ze spadne z krzesla :D

UFOle wykiwaly grupe Nautillusa i wszystkich mieszkancow.

Robert Bernatowicz stwierdzil ze na pobliskiej drodze zgasly swiatla, na polu pojawila sie mgla, i nic nie bylo widac. Rano mogli juz sobie podziwiac kregi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde robi sie nas coraz wiecej. Ostatnio ide, oczywiscie z oprzyrzadowaniem, zeby zrobic sobie krega jakiegos, poodcinalem zasilanie nautilusowi, podchodze do upatrzonej miejscoofki, patrze, a tam juz ktos pracuje nad kregiem........... heh, ale niefart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myśle że to Sadam i Bin Laden zajebali Aurore i teraz mają ubaw po pachy(turbany). Albo jeszcze gorzej ruscy wcale Mira nie spalili tylko odsprzedali Sadamowi(a odpowiedź na pytnie "czemu Polskie wioski?" nasuwa się sama:gdzie indziej znajdą sie takie dobre bełty czy szemrawy bimberek) :lol: ale pamiętajcie The Truth is out There ;-)

Chociaż przyznam że teoria pijanego traktorzysty jest nie mniej prawdopodobna :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi