SlaveBlade Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 jak to co to jest,,, to są drogowskazy dla UFO... juz po nas... to armageddon .... RATUNKU.... WSZYSCY ZGINIEMY... TO OZNACZA KONIEC WSZYSTKIEGO... A CO NAJGORSZE KONIEC TWEAK.PL .....pomocy Bush ratuj !!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAttX Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 YYYY jasne .::XP2400+//GA-7VA//512DDR CL2//G4Ti4400@4600//300W Huntkey::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cytat a co napisal Taso pare postow wyzej :?::?: :lol::D :oops: faktycznie niezauwazylem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cytat Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok? :D ooooo, jest juz was dwoch :?: :lol: wczesniej juz tez ktos sie przyznal ze to on :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Proponuję obejrzenie filmu "Znaki" ("Signs") z Melem Gibsonem - dowiecie się co to jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cytat Cytat Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok? :D ooooo, jest juz was dwoch :?: :lol: wczesniej juz tez ktos sie przyznal ze to on :lol: To nie oni tylko te owce na Harusach, ktore na.wpierdalaly sie mentosow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Cytat Cytat Cytat Przyznam się do czegoś: to ja zrobiłem te wszystkie kręgi ale nie mówcie nikomu, ok? :D ooooo, jest juz was dwoch :?: :lol: wczesniej juz tez ktos sie przyznal ze to on :lol: To nie oni tylko te owce na Harusach, ktore na.wpierdalaly sie mentosow :D no popatrz, jednak to nie jest sprawka czlowieka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Heheheheh! Znowu siedze przy kompie, obok telewizor na Wiadomosciach, i slucham "...2 dni od naszej poprzedniej relacji w Wylatowie znowu pojawily sie kregi" Myslalem ze spadne z krzesla :D UFOle wykiwaly grupe Nautillusa i wszystkich mieszkancow. Robert Bernatowicz stwierdzil ze na pobliskiej drodze zgasly swiatla, na polu pojawila sie mgla, i nic nie bylo widac. Rano mogli juz sobie podziwiac kregi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 tak a swistak siedial i zborze kosil :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 hehe ciekawe jak kosmici zrobili mgle ;) pewnie pozyczyli z Hollywood maszyne do tego przeznaczona :lol: :lol: - wiecie maja tam wtyki ;P __________ EOT ide robic kregi w zbozu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 A mnie te krego nic a nic nie interesuja... ciekawe czemu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Qrde robi sie nas coraz wiecej. Ostatnio ide, oczywiscie z oprzyrzadowaniem, zeby zrobic sobie krega jakiegos, poodcinalem zasilanie nautilusowi, podchodze do upatrzonej miejscoofki, patrze, a tam juz ktos pracuje nad kregiem........... heh, ale niefart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ja myśle że to Sadam i Bin Laden zajebali Aurore i teraz mają ubaw po pachy(turbany). Albo jeszcze gorzej ruscy wcale Mira nie spalili tylko odsprzedali Sadamowi(a odpowiedź na pytnie "czemu Polskie wioski?" nasuwa się sama:gdzie indziej znajdą sie takie dobre bełty czy szemrawy bimberek) :lol: ale pamiętajcie The Truth is out There ;-) Chociaż przyznam że teoria pijanego traktorzysty jest nie mniej prawdopodobna :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...