B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 no wlasnie , wiem ze to chore , ale czasami mam takie momenty,ze ot tak bez powodu (moze czasem ten powod jest :cry: ) ze doslownie siadam sobie i lapie dolka - nie wiem czemu..... poniewaz raczej slucham muzyki elektronicznej (wychowalem sie w sumie na tym - thnx Dorota [moja siostra]) , to czy znacie jakies takie lepsze kawalki typowe dla takich klimatow lekko zdolowanych ludzi ..... ?? czekam na Wasze propozycje.... [update] prosze o tolerancje i nie krytykowanie (jak to zwykle w topicach o muzie) czyis gustow muzycznych , bo takie rzeczy nie powinny podlegac jakiejkolwiek dyskusji.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Kurna niestety lubisz elektronicznamuze :? .Mam gdzieś na hacie gazetke (niepamietam jaką) ale tam było wszystko o muzyce.Jaka muze na stres, jaka na przypływ energii i jaka na doły i na koncentracje.NIetestowane ale sam z checia bym poszukał i przetestował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Polecam Moloko...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koz@k Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a ja polecam cos z baletow dj dean, westbam, albo manieczki zeby nie podawac spokojnej, bardziej dolujacej muzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 na doła to tylko Diselboy lub Konflict a jak już się poprawi to coś z Electric Universe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Polecam Moloko...... fajny house'ik ;) nie slyszalem tego wczesniej , ale maja dziwne zagrywki , mieszaja troszke z hip hopem .....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 "łzy - zabij sie " ;]] idealne na dola ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 "łzy - zabij sie " ;]] idealne na dola ;]:lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 "łzy - zabij sie " ;]] idealne na dola ;] hmmmmm noooo niestety nie przepadam zbytnio za polskimi wykonawcami z wokalem na czele , wiec troszeczke odpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 A nowy avatar ci nie wystarczy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Blank & Jones, ATB, Absolute Relaxed, radio chlew itd :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jezeli cos z muzy elektronicznej na dola to polecam Schiller a zwlaszcza utworek "chill out" Gbybym mial sprawnego kompa to cos bym jeszcze wygrzebal bo niestety nie mam pamieci do nazw utworow.. Ja czasmi oprocz muzy elektronicznej na dola slucham linkin park ,limp bizkit . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Blank & Jones, ATB.... :D :P smuci jak niektórzy maja zawężone pojęcie o muzyce do MTV i VIVY... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Arimin Van Buuren Paul Oakenfold 'Fluoro' albo 'Bunkka' Na dolka to polecam Ambiencik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Byl temat o muzyce elektronicznej gdzie bylo wymienionych sporo tytulow. O: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=15525&start=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 "]smuci jak niektórzy maja zawężone pojęcie o muzyce do MTV i VIVY... niewiem w czym masz problem ale ja slucham tego co mi sie podoba, a vivy u mnie nie ma, zreszta tv w ogole nie ogladam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 frank bizarre- sunshie live crash factory, Nightwatchers- The past is my future, Kaylab- pray no pop, DJ sequenza- black rain... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 master blaster i ramsztain :D albo enya i evangelis ale to nie techno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 B3ton - to co ja przysłałem - Benny Benassi - Satysfaction Pomyśl, że jakaś lacha robi Ci wielką przyjemność, a podczas słuchania muzyki słyszysz "Satysfaction" i życie staje się satysfaction :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 z trance'owych djów znam tylko kilku bo nie przepadam za tym tak bardzo... Są to dj Tiesto, Johan Gielen, Marco V, PvD (paul van dyk ... :o ) zajrzyj na www.tranceaddict.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 z trance'owych djów znam tylko kilku bo nie przepadam za tym tak bardzo... Są to dj Tiesto, Johan Gielen, Marco V, PvD (paul van dyk ... :o ) zajrzyj na www.tranceaddict.com sciagnalem jednego seta i doslownie mnie wywalil z kapci - dzieki za linka - ojojojoj moj modem niech drży !! bedzie calodobowe ssanie :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...