Skocz do zawartości
B3T0N

jakas .....techniawa (trance raczej)....na dola ??

Rekomendowane odpowiedzi

no wlasnie , wiem ze to chore , ale czasami mam takie momenty,ze ot tak bez powodu (moze czasem ten powod jest :cry: ) ze doslownie siadam sobie i lapie dolka - nie wiem czemu..... poniewaz raczej slucham muzyki elektronicznej (wychowalem sie w sumie na tym - thnx Dorota [moja siostra]) , to czy znacie jakies takie lepsze kawalki typowe dla takich klimatow lekko zdolowanych ludzi ..... ??

czekam na Wasze propozycje....

[update] prosze o tolerancje i nie krytykowanie (jak to zwykle w topicach o muzie) czyis gustow muzycznych , bo takie rzeczy nie powinny podlegac jakiejkolwiek dyskusji....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurna niestety lubisz elektronicznamuze :? .Mam gdzieś na hacie gazetke (niepamietam jaką) ale tam było wszystko o muzyce.Jaka muze na stres, jaka na przypływ energii i jaka na doły i na koncentracje.NIetestowane ale sam z checia bym poszukał i przetestował

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli cos z muzy elektronicznej na dola to polecam Schiller a zwlaszcza utworek "chill out"

Gbybym mial sprawnego kompa to cos bym jeszcze wygrzebal bo niestety nie mam pamieci do nazw utworow..

Ja czasmi oprocz muzy elektronicznej na dola slucham linkin park ,limp bizkit .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z trance'owych djów znam tylko kilku bo nie przepadam za tym tak bardzo... Są to dj Tiesto, Johan Gielen, Marco V, PvD (paul van dyk ... :o )

zajrzyj na www.tranceaddict.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z trance'owych djów znam tylko kilku bo nie przepadam za tym tak bardzo... Są to dj Tiesto, Johan Gielen, Marco V, PvD (paul van dyk ... :o ) 

zajrzyj na www.tranceaddict.com

sciagnalem jednego seta i doslownie mnie wywalil z kapci - dzieki za linka - ojojojoj moj modem niech drży !! bedzie calodobowe ssanie :D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi