Raiden Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam mały problem z GG: ściągnąłem nowe emoty i wszystkie nie mieszczą mi się w okienku czy można te okienko jakoś powiekszyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrzeszu Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 z tego co wiem to okienka tego nie mozna powiekszac, sam kiedys szukalem odpowiedzi na to pytanie, ale moze ktorys z uzytkownikow tego wspanialego forum zna jakis sposob, ja niestety nie moge ci pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mam mały problem z GG: ściągnąłem nowe emoty i wszystkie nie mieszczą mi się w okienku czy można te okienko jakoś powiekszyć?straszny problem poprostu.... nie no to juz koniec wiesz... koniec swiata.... ojej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 straszny problem poprostu.... nie no to juz koniec wiesz... koniec swiata.... ojej Och.... tragedia..... 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jezu ludzie gdzie jest napisane ze nalezy sie zwracac na tym forum z problemami zycia i smierci ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 może zmień rozdzielczość monitora :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 albo uzywaj tlena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sluze pomoca :) oczywiscie,z e da sie to zrobic :) wystraczy wejsc do pliku emots.exe, ktroy to znajduje sie w katalogu z obrazkami ;) i tam :) zauwazysz, ze bodajze przed nawiasami beda * wystarczy usunac * przed tymi, ktore maja byc w okienku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sluze pomoca :) oczywiscie,z e da sie to zrobic :) wystraczy wejsc do pliku emots.exe, ktroy to znajduje sie w katalogu z obrazkami ;) i tam :) zauwazysz, ze bodajze przed nawiasami beda * wystarczy usunac * przed tymi, ktore maja byc w okienku :) wydaje mi sie że chodzi ci o plik 'emots.txt' :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 sluze pomoca :) oczywiscie,z e da sie to zrobic :) wystraczy wejsc do pliku emots.exe, ktroy to znajduje sie w katalogu z obrazkami ;) i tam :) zauwazysz, ze bodajze przed nawiasami beda * wystarczy usunac * przed tymi, ktore maja byc w okienku :) wydaje mi sie że chodzi ci o plik 'emots.txt' :wink: no raczej :) od razu widac, ze sie spieszylem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 albo uzywaj tlena :Ddobrze gada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 albo uzywaj tlena :Ddobrze gada!ja od poczatku jak mam internet uzywam GG, jak zainstalowalem Tlen to jakos tak obco.....jakby nie moj komp, inne ikonki..itp..:) :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Wylaczyc te emotikontki w cholere... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudzinka Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Sorry ale co trzeba usunac bo ja lemer jestem i nie wiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 po co ci nowe "emoty" ?? jak inni ich niebeda widziec tylko ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 albo uzywaj tlena :Ddobrze gada!ja od poczatku jak mam internet uzywam GG, jak zainstalowalem Tlen to jakos tak obco.....jakby nie moj komp, inne ikonki..itp..:) :wink: :roll: z emotami niema problemu mozesz miec takie same jak w gg a zreszta ja uzywam gg ale w tlenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 po co ci nowe "emoty" ?? jak inni ich niebeda widziec tylko ty Nikt kto nie ściągnie takich samych emotów nie będzie widział moich :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nom niestety. bedzie widzial tylko <tresc obrazka> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 :( :( :( naściągałem chyba ze sto emotów a tu klapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...