Skocz do zawartości
prezes

Pomocy szybko prosze i dziekuje

Rekomendowane odpowiedzi

Jak i jaki programem nalezy wykonac taką opcje ,,chce aby otwierając moja stronke automatycznie sie instalował program za zgoda odwiedzjacego moja stronke nacisnie ocie czy chce to zainst... albo nie dzieki z gory jak ktos mnie naprowadzi poniewaz nie posiadam zbyt dyzej wiedzy na tema tworzenia stronek dzieki za przeczytanie tego chociaż..czekam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dialery chcesz ludziom wsadzac ????????  8O

eee....Prezes bełkocze nieprzeciętnie, (chyba się słabo zna na robieniu stron) ale chyba mu chodzi o ustawienie jego strony, jako strtowej, a nie żadne dialery :)). Weź wpisz w wyszukiwarce "tworzenie www" i będziesz miał tyyyyyyyyyyyyle tego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak i jaki programem nalezy wykonac taką opcje ,,chce aby otwierając moja stronke automatycznie sie instalował program za zgoda odwiedzjacego moja stronke nacisnie ocie czy chce to zainst... albo nie dzieki z gory jak ktos mnie naprowadzi poniewaz nie posiadam zbyt dyzej wiedzy na tema tworzenia stronek dzieki za przeczytanie tego chociaż..czekam

Translate :)

Czy jest to możliwe i jakim programem to zrobić? Chcę umieścić w kodzie mojej strony www, takie rozwiązanie, by za potwierdzeniem odwiedzającego (przez naciśnięcie "TAK") instalował się na jego komputerze program, który jest umieszczony na moim serwerze (...)

:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest to możliwe i jakim programem to zrobić? Chcę umieścić w kodzie mojej strony www, takie rozwiązanie, by za potwierdzeniem odwiedzającego (przez naciśnięcie "TAK") instalował się na jego komputerze program, który jest umieszczony na moim serwerze (...) tak brawo własnie oto mi chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi