prezes Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak i jaki programem nalezy wykonac taką opcje ,,chce aby otwierając moja stronke automatycznie sie instalował program za zgoda odwiedzjacego moja stronke nacisnie ocie czy chce to zainst... albo nie dzieki z gory jak ktos mnie naprowadzi poniewaz nie posiadam zbyt dyzej wiedzy na tema tworzenia stronek dzieki za przeczytanie tego chociaż..czekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Dialery chcesz ludziom wsadzac ???????? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Dialery chcesz ludziom wsadzac ???????? 8O eee....Prezes bełkocze nieprzeciętnie, (chyba się słabo zna na robieniu stron) ale chyba mu chodzi o ustawienie jego strony, jako strtowej, a nie żadne dialery :)). Weź wpisz w wyszukiwarce "tworzenie www" i będziesz miał tyyyyyyyyyyyyle tego.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 prezes: napisz jeszcze raz - składnie i po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 prezes: napisz jeszcze raz - składnie i po polsku.niech bedzie chociaz tylko skladnie ... btw kolejny przedstawiciel tych co maja "szukajwstret" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 najwyraźniej :/ chyba przeprowadzę kurs szybkiego szukania (tylko nie bierzcie tego z czeskiego) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Jak i jaki programem nalezy wykonac taką opcje ,,chce aby otwierając moja stronke automatycznie sie instalował program za zgoda odwiedzjacego moja stronke nacisnie ocie czy chce to zainst... albo nie dzieki z gory jak ktos mnie naprowadzi poniewaz nie posiadam zbyt dyzej wiedzy na tema tworzenia stronek dzieki za przeczytanie tego chociaż..czekamTranslate :) Czy jest to możliwe i jakim programem to zrobić? Chcę umieścić w kodzie mojej strony www, takie rozwiązanie, by za potwierdzeniem odwiedzającego (przez naciśnięcie "TAK") instalował się na jego komputerze program, który jest umieszczony na moim serwerze (...) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Czy jest to możliwe i jakim programem to zrobić? Chcę umieścić w kodzie mojej strony www, takie rozwiązanie, by za potwierdzeniem odwiedzającego (przez naciśnięcie "TAK") instalował się na jego komputerze program, który jest umieszczony na moim serwerze (...) tak brawo własnie oto mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 blebleblebleble co????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 hehe cos korzystrajace z activex? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Albo javy. prezes: że tak spytam: po co ci to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...