grandzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jaki polecacie router do internetu 250/20 Mb/s ? Wymagania to co najmniej 4 porty LAN (więcej byłoby plusem) + WiFi. Najlepiej coś niedrogiego, ale sprawdzonego i pewnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tanie i dobre to chyba wśród Tp-linków jedynie, sprecyzuj ile masz dokładnie kasy na to. Przy takim łączu i więcej niż 4 userow to chyba warto dołożyć do lepszego sprzętu. Ps. skąd takie łącze :D Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grandzu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Łącze z UPC za 85zł więc bajka :) Nie mam sprecyzowanego budżetu na to. Chce coś dobrego ale, żeby nie przepłacać. Teraz używam świetnego i taniego Airlive WL-1600 ale on obsługuje tylko do 100mb/s. Szukam czegoś podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Asus RT-N66U - tani nie jest ale wyciska 100% łącza nawet na tomato - tylko nie włączaj QOS bo i tak zdechnie ;), ale już TCP Vegas daje rade. Opcjonalnie jeśli nie zależy ci na zaawansowanej konfiguracji/filtrowaniu to włącz tryb Cut Through. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Najtańszy router, który sobie poradzi z tym łączem to będzie TP-Link WDR3600. Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...