Salah Ad-Din Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 kupiłem dwa dni temu kamerkę hero GoPro Hero3 i powiem że jestem troszkę rozczarowany. Wszyscy piali z zachwytu ,a ja nie :/ Mam nadzieję że to chwilowe i jakims sposobem przestaną dokuczać jej takie dolegliwości : - wystarczy że pojawi się jakiś prześwit słońca np między drzewami, za oknem to w nagranym filmie się to ukarze jako wniebowstąpienie [ jak by świeciło 100 razy bardziej ] - w ciemniejszych pomieszczeniach robi się straszna pikseloza mam nadzieję że jak wgram najnowsze oprogramowanie to to pomoże a jak nie to czeka mnie serwis :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salah Ad-Din Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 wgranie softu nic nie dało ,a na domiar złego zauważyłem że sie strasznie grzeje bateria w kamerce cała ciepła przez to kamerka jest :/ i szybko sie rozładowuje :/ Kurcze mogłem kupić Soniacza !! idę na forum gopro wypytać jak nic nie wskóram to musze znowu kase szykowac http://serwisko.pl/detale-425-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Z Sony to może poczekaj, bo na IFA pokazali hdr-as30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salah Ad-Din Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 lol no to teraz juz cąłkiem załamany jestem :/ a kiedy ma wyjść to sony i jaka będzie specyfikacja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 (edytowane) Nie mam pojęcia - wczoraj pokazali. Odrobinę o niej na Antywebie: http://antyweb.pl/sony-pokazalo-cale-portfolio-nowych-produktow-a-nie-tylko-z1-i-udowodnilo-ze-dynamicznie-sie-rozwija/ Edytowane 6 Września 2013 przez m4r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salah Ad-Din Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 wysyłał ktoś już kamerkę do serwisu gwarancyjnego : http://serwisko.pl/detale-425-0 długo się czeka ? i czy naprawiaja czy wymieniają na nową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2013 Jak tak będziesz się dalej do sprawy zabierał jak do jeża to do usranej śmierci nic nie załatwisz. Brat na początku miesiąca kupił pełen komplet z bacpackiem i miliardem uchwytów i jest zadowolony. Grzanie to normalny objaw działania tej kamery. Wg. instrukcji czas nagrywania to do ~1,5 h w zależności od trybu. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salah Ad-Din Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2013 "Jak tak będziesz się dalej do sprawy zabierał jak do jeża to do usranej śmierci nic nie załatwisz." wiem wiem :/ czasowo teraz z niczym nie wyrabiam :/ faktycznie wszyscy pisza że się grzeje , kupiłem dwie dodatkowe bateryjki już tylko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...