_KaszpiR_ Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 http://www.ekwb.com/news/393/19/EK-releases-CoolStream-PE-series-radiators/ jakies takie super gęste te finy.... FPI 38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Ciekawa odmiana, logo ek też dobrze wygląda. Pewnie znajdą nabywców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 Do wolnoobrotowych wentyli to się nadawać nie będzie, tak samo jak Black Ice'y drugiej generacji. Ale za to medal za niklowane stalowe/mosiężne gwinty - precz z łuszczącą się farbą. Ciekawe, czy będą również grubsze wersje i z gwintami z obu stron (tak jak seria XTX)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Tak samo TFC Admiral. Ciekawe wzornictwo ale wszystko jest zgapiane z AMS. Podobne chłodnice wypuścił WC... Paranoja. BTW. Panowie czy Phobya ma takie coś jak QC (quality control)? Paranoja kupiłem radiator 360 v.2 i cieknie z niego niemiłosiernie, co ciekawe wizualnie wszystko ok... porażka. Ktoś reklamował produkty Phobya? Edytowane 9 Września 2013 przez Androctonus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 (edytowane) A co sie dziwisz, zamawiaja u producenta chlodnice, naklejaja swoje logo. To nie paranoja, ale popularna praktyka. Phobya ma quality crontrol jesli kupiles nowa, to kwalifikuje sie do reklamacji. Edytowane 10 Września 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 Mhm... Tak kupiłem 2 nowe 360... obydwie jeb***** Byłem do nich uprzedzony jednak tylko miałem chłodnice od nich. Nigdy więcej Phobya... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 10 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2013 A z jakiego sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...