Passt Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Witam posiadam zestaw Logitecha od około 7-miu lat i jestem z niego bardzo zadowolony. Ostatnimi czasy jednak firmowy akumulator trzyma dosyć krótko, około 5-7 dni. Dlatego zastanawiam się nad jego wymianą. Jego parametry to: AA; 1.2 V x2; 1800 mAh; NiMH. Sorki jeśli pytania są głupie ,ale: --jak długo mogą wytrzymać baterie AA ( jeśli na tym akumulatorze obecnie 5-7 dni - codziennie 1-4 godzin siedzenia przy kompie)?? --czy mogę kupić akumulator AAA lub akumulator AA o większej pojemności np. 2500 mAh?? -- co ewentualnie polecacie?? Edytowane 13 Września 2013 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Mozesz wstawić większą pojemność. Najlepiej Enelopa. A baterie to wydana kasa w błoto ( aku naładujesz wiele razy i szybko się zwraca ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu90_90 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Polecam konkretnie ten model: http://www.eneloop.info/eneloop-products/eneloop-batteries/eneloop-xx.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 --czy mogę kupić akumulator AAA lub akumulator AA o większej pojemności np. 2500 mAh?? AA i AAA to rozmiar baterii - AAA to te małe "paluszki", u ciebie są AA, więc tylko takie podejdą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Dzięki Panowie za porady. Jeszcze jedno: rozumiem, że mogę ładować te akumulatory Eneloopa w ładowarce Logitech?? Czy też trzeba do nich dokupić ładowarkę?? JEśli tak to jaką polecacie?? Chyba zamówię sobie 2 sztuki tego akumulatorka. Edytowane 13 Września 2013 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2013 Możesz je ładować w logitechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...