hbkwowo Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Witam zamierzam kupic plyte glowna Gigabyte GA-H81-D3 S1150 H81 2DDR3 USB3/GLAN ATX tylko nie wiem czy moj obecny dysk twardej na niej pojdzie. Nie znam sie na tym, ale wiem, ze moj dysk zasila ten taki chudy kabel, nie ten taki IDE(czy cos takiego) jak do mojego dvd romu, ktory jest taka szeroka tasma. ten chudy kabelek podlacza sie do plyty glownej - jesli cos to pomoze zoobrazowac to wszystko pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 A nie mogłeś zwyczajnie podać modelu dysku? ;) Jak jest Sata to na każdym Sata będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Dysk będzie działał, za to dvd na "szerokiej taśmie" nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...