Dara Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 street rod - zawsze i wszedzie :) uwielbiam ta gre mafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Blade of Darkness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 M$ pajak z winxp :), krew mnie zalewa jak siadam przed kompem w domu gdzie jest win98 i nie ma mojej ulubionej gierki :evil: nieraz zszarpane nerwy koje pykajac w pasjansa :( ale to nie to samo; tak bardziej serio to lubie aoe i aoe2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Panzer General II Peoples General Pacific General Allied General UFO, X-COM HoM&M III Diablo 2 USAF Interstate '76 Harpoon Classic Harpoon 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Właśnie wróciłem do Alien vs Predator 2. Wróciłem dlatego, że swojego czasu zaciąłem się w jednym miejscu. Misje Marine i Predatorem przeszedłem całkowicie. Utknąłem grając Alienem. Jestem na duzej arenie, na środku której stoi podest. Na podescie stoi Predator otoczony zieloną poświatą. I nie wiem co zrobić. Próbowałem go zabić, ale jakoś nie bardzo mu życie ubywa. On trafi mnie raz i ginę. Czy ktoś kto grał w tą grę może mi pomóc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Tony Hawk 2 , FIFA 99-2002 WC , NHL2001-02 , CS (nieśmiertelny) no i najlepsze DSJ i ICY TOWER :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wolfenstein 3d,doom,street fighter,mortal kombat,soldier of fortune i oczywiscie half life :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Thief, NFS3, Unreal - od czasu do czasu pogiercuję w moje ulubione tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas911 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 NFSU NFS Porsche SoF SoFII HL, CS Gene Rally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Oto moje typy wg kolejnosci od tej do ktorej najbardziej wracam Seria TR - szczegolnie TR2 NfS 2SE Wraki (potocznie mowiac gry automatowe :) ) [bomberman,wonder boy,shinobi,snow bros,dark seal,tumblepop,flying shark,shadow dancer,paper boy,street fighter 2,Bagman,Bubble Bobble,New Zealand Story,Rainbow Island,Midnight resistance,Caliber 50,Raiden,Cadillacs & Dinosaurs,Championship Sprint,Punisher,Ghoust&Ghoblins,Ghouls&Ghosts,Gemini wing,Gyruss,Golden Axe,Scrable,Toki,TMNT 1,2,Pitfall - to najwazniejsze,a czarno zaznaczone te ktore przechodze na 1 zetonie :) ) Seria UT i U Ralluy Championship 2000 (zadna rajdowka jej nie przebija) Deluxe Ski Jump Q3A C64 i Amiga (nie chce mi sie 2raz wymieniac gier :) ) Icy tower Seria Resident Evil i Silent Hill NfS 3 Revolt Lego Race Ignition POZDRO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 CS :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Transport Tycoon Delux :!: jak dlamnie gra stulecia :!: DeusEx SystemShock 2 Fallouty 1 i 2 (do BOS jakoś niemogę) Caesar i Pharaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CarambA Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 GTA 2, Diablo, SoF, Fallout (cała seria), no i może... ... Scorch :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Zazdroszczę wszystkim, którzy potrafią grać ponownie w grę którą już ukończyli. Wiele razy to próbowałem, ale bardzo szybko mnie to nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 resident evil, metal gear solid 1, cnc red alert 2: yuris revenge, cnc renegade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 MAFIA Gram w nią już [znowu] od 4 dni i dalej czuje to samo jaką ją pierwszy raz włączyłem. Ide grać w Mafie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Pac-man, tetris, super mario bros.... jescze streetfightery.... mortal kombaty.... duzo by tego wymieniac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 c64 - last ninja, commando amiga - last ninja 2/3, Monkey Island 1/2, Flimbos Quest, Superfrog, Lemmings 1/2/3/Xmas/Oh no more, Civ, Colonization, Turrican1/2/3, Another world, Sensible soccer, All terrain racing, Universe PC - UT, Deus EX, HOMM2/Price of loyalty, Operation Flashpoint/ Resistance, Quake 2, Unreal, C&C Red Alert 1/2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 MAFIA Gram w nią już [znowu] od 4 dni i dalej czuje to samo jaką ją pierwszy raz włączyłem. Ide grać w Mafie... ja czasami tez sobie odpalam mafie... gra genialna :) czesto wracam tez do mgs2, pes3, xiii, ff8 i ff7 (z obiema mam problem - ff7 ramki/czcionki w trybie sprzetowym obrzydliwie wygladaja-xp, 40.72, a w ff8 po prawej stronie mam zielony pasek - na filmikach)... SWIEEETNE GRY takze je polecam :D ostatnio pomimo duzych wymagan wciagnal mnie deus ex2 :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Age of Empires 1/2/+ dodatki AoE2 przeszłem kilkanascie razy od czasu kiedy ja dostalem w grudniu 2000 roku. Potem MAFIA chyba z 10 razy, Quake III 8) kilkadziesiat razy :?: Sporo tez w Hitmana C47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Heroes 3 // TETRIS // Diablo 2 // Quake 3 // BALDUR I & II :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Counter-Strike :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Aha - jeszcze Enemy Territory - choc to ma dopiero kolo roczka ;] Ale i tak ejst fajowska ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja osobiście wracam i będę wracał do takich gier jak: -Fury of the Furies, :twisted: -Gothic I i ][(to jest najlepszy RPG w jakiego grałem), -Quake ]I[, -MAFIA(kocham tą grę), -Epire Earth, -Diablo I i ][, -Heroes ]I[ Shadow of Death. Jeszcze by się znalazło troche. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 O i jeszcze cos czego nie zapomne nigdy 1. TETRIS 2. ARKANOID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja osobiście wracam i będę wracał do takich gier jak: -Fury of the Furies, :twisted: hehe, to to mordobicie ze zwierzatkami? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No można tak powiedzieć. Ale to nie są zwierzaki tylko futrzaki. I nazwałbym to raczej platformówką. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turrican Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Fury of the furries to trochę więcej niż platformówka trzeba było trochę mózgownicą ruszyć żeby przejśc etap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 No trzeba było myśleć :twisted: Mój ulubiony futrzak to czerwony :mrgreen: Ale bardzo prosze nie zbaczajmy z tematu. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 28 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2004 FALLOUT 1 i 2, HoMM 2 i 3, Doom 1 i 2 oraz WIELKI """UNREAL"""(oczywiscie czesc pierwsza, bo drugiej to nawet niechce komentowac) ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...