KRECIO Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Ciekawy jestem ile macie juz policzonych jednostek? Kto z forumowiczow jest najlepszy? W jakim czasie liczycie jedna jednostke? Nalezycie do jakis druzyn czy kazdy osobno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belrin Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 No to ja pierwszy :) Przeliczonych WU mam ok. 300.Jedną sztukę liczę tak między 2:35 (jednostki powyżej 2.0 AR) a 3:20 (jednostki z AR 0.003). Liczę w Poland Cracow Sharks zapraszam do przyłączenia się do zaspołu. Nasza stronka: http://www.pcs.prv.pl/ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=barwkomp Jedna jednostke licze ok. 2.10-2.30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...ame=technews.pl Mam 551 jednostek (na chwile obecną) Liczę ok 2.195 do 2.789 h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Obecnie 1729 jednostek, ok. 7 jednostek/dzień. Solo, czekam na propozycję ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Mam 43 jednostki. Liczę dla Bezsenni / Bogatynia City, średni czas około 3.20 h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja mam narazie 5 jednostek :) cieko mi idzie :P PioZ...7jednostek dziennie??to ty masz wlaczonego kompa 24/h???a moze liczy dla ciebie kilka kompow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ja mam narazie 5 jednostek :) cieko mi idzie :P PioZ...7jednostek dziennie??to ty masz wlaczonego kompa 24/h???a moze liczy dla ciebie kilka kompow?? Rzeczywiście musiałbym biednego Athlonka mocno kręcić, żeby z jednej maszyny tyle wyników dziennie dostać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatecznie wyciagnolbys z 2800+ 7jednostek dziennie ale komp musialby chodzic 24h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Ostatecznie wyciagnolbys z 2800+ 7jednostek dziennie ale komp musialby chodzic 24hNo a spać trzeba ;) Gdyby cała moja "maszyneria" chodziła non-stop to i w 10/dzień mogłoby się nie zamknąć :) Ciekawe tylko czy to całe przetwarzanie będzie miało jakieś efekty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Efekty to watpie, ale masz satysfakcje, ile kompow liczy dla ciebie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Efekty to watpie, ale masz satysfakcje, ile kompow liczy dla ciebie??W porywach do czterech. Satysfakcja taka, że mogę przeczytać: "zrobiłeś więcej niż 97.607% użykowników". Poza tym faktycznie można się czasem "pościgać" z ludźmi. Ostatnio w swojej grupie idę "łeb w łeb" z innym Polakiem. "serjim" pozdrowienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 widzialem statystyki na stronie seti jakis polak byl na 1 miejscu bodajrze w 2001r mial pod 20k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 O co w tym chodzi.... mogliscie by wylkumaczyc bo nic z tego nie qmam... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 O co w tym chodzi.... mogliscie by wylkumaczyc bo nic z tego nie qmam... :?Najlepiej zajrzyj tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Jesli ktos chetny, to zapraszam do tej http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...p&name=barwkomp grupy. Co tydzien na http://forum.infopc.pl/ sa publikowane statystyki. Bardzo przyjemna atmosfeta :lol: , czysta rywalizacja fair play. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 User: Sir_Yaro Country: Poland 2002-11-25 User ID: xxx Results returned: 2247 Last result returned: 2003-07-16 23:51:05 Total CPU time: 2,17 yrs Avg. CPU time: 8:28:19 Result interval: 2:29:41 CPU dedication: 3,396 Rank: 83 595 of 4 584 976 (98,176%) Users with this rank: 33 Team: SETI@Home Poland Results returned: 1 194 206 Total CPU time: 1564,76 yrs Avg. CPU time: 11:29:09 User rank: 78 of 707 (88,967%) Team rank: 41 in All Teams Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 NICE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nie lubię sie chwalic ale co mi szkodzi ;) name: Jacek :/ Przeliczone jednostki: 0,4% (ale staram sie bardziej ;)) Zaisntalowałem go tylko na probe bo nei cghewykorzystywac mocy mojego i taksłabego procka na takie(sory) bzdety :/ Nie wierze po prostu w to ze cos .. tak kiedys wyliczecie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Nikt w to nie wierzy, ale szkoda mi zeby tak komp nic nie robil jak smigam po necie, albo cos czytam, poprostu szkoda mocy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakiego dodatkowego klienta(pomocnika) uzywacie? To znaczy oprocz textowego lub graficznego? Seti Spy? Jakiego uwazacie za najszybszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja przezucilem sie na UD :) mysle ze to ma wieksze szanse powodzenia, no i zapisalem sie do druzyny tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Ja licze zarówno SETI jak i UD oba dla Team Overclockers.pl. Ja obenie mam w SETI 98 jednostek przeliczonych, ale komp, a przede wszystkim proc wykonany w starej technologii (0,18um TB) nie pozwala na zbyt szybkie liczenie :( W UD natomiast Points Generated: 4,957 oraz Results Returned : 10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja jak narazie mało ale nie zawsze seti liczy :D czasami liczy filmy :D:D::D: ktoś mi poda adres druzyny tweaka bo jak narazie to znalazłem załozoną przez Raf grupe "seti@tweak.pl" i innej nima :( ja licze tutaj jak narazie SOLO chętnie się przyłącze Seti Wizjonerek pozdrówka wizjo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Witam. Ja jak narazie mam przeliczone 427 WU i licze w REDAKCJI.NET Średni czas liczenia 1WU to okolo 3h http://setiathome.ssl.berkeley.edu/cgi-bin...m_show&id=93468 Pozdrowienia. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja mam 981 jednostek http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/t...eam_143484.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 ja mam 981 jednostek http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/t...eam_143484.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...