Tonic Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Caviar 80 GB 7200 rpm 8 MB Cache Niedawno zdechl mi :P Przyczyna : hmmm... nie jestem pewny,ale to prawdopodobnie wina mojego ciosu,z ktorego caviar polecial troche w gore i wykonal pare ladnych fikolkow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 mi padł SAMSUNG z 1999 roku pracujacy na dma33 :twisted: przyczyna byla magistrala PCI 36MHz :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 elektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobraelektronika z 10 gb wd a nie wiem czy reszta z niego jest dobra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Pażdziernik 2001--- seagate U5 40gb cos z elektronika, dane poszly sie paść i dysk poszedl na gwarancję, dostałem nowy seagate U6(40gb), ktory dałem siostrze---padł 3 dni temu-też elektronika Marzec 2003--- WD caviar 80gb,8mb---dwa lata zycia szlak trafił.... juz mnie w tym sklepie nie lubia, gdy przyszedlem z reklamacja, uderzyłem w blat i rozchuśtał im się monitor tak ze ledwo go złapali....dostałem nowy na gwarancji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ibm dtla 307030 -30 gb (0,5r temu) ale był mejdin wegierski w pracy jakis maxtor ze 2 caviary ten ibm co go mi tego pierwszego wymienili tez sie zaczal dziwacznie zachowywac. sadze ze temp czasami ma za duza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Wczoraj padł mi Fujitsu 20 GB. Ale już dzisiaj mam 40 GB Baracude. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a mnie jeszcze zaden nie padl , moze dlatego ze nie dawno wszedlem w temat O/C :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 IBM 307030 IBM 405020 Nigdy wiecej IBM'ow :evil: ------- UPDATE: WD CAVIAR 400JB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarha Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Ostatnio mi padly 2 barki 7 80GB w przeciagu 6 miesiecy 1. Bady 2. Spalila sie elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 2 ibmy 30 gigowe jeden z Malezji drugi z Wegier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nie bylo to w ostatnich dwoch latach, ale co tam... padl mi seagate 2,1GB po 4 miesiacach, to chyba bylo 1996 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja dzisaj na pracowniach znalazłem git dyskacz nietety niesparwny dysk wyprodukowany przez ibm 7 talerzy pojemność 500 kilo :P wielkości był takie coś jak obudowa midi atxowa tylko troszke szerszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Seagate 20 GB z 2000 roku, Seagate 2.5 GB z 199.... ktoregos. Przyczyna: swoje wysluzyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mi narazie żaden :) Narazie to co w podpisie (ad.2000) - zero badów, full sprawny :) Z tego co czytam, to najbardziej niezawodny samsung... Chciałem go zmienić na maxtorka albo barracude, ale chyba zostane przy samsungu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mojemu ibm'owi 30G leci juz czwarty roczek i jak do tej pory wszystko oki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Seagate 40MB w moim pierwszym pececie Potem jakis Seagate 1,2GB i calkiem niedawno Quantum AS 40GB cale szczescie na gwarancji, wiec wymienilem za doplata na Caviara 80GB :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 baraqda4 40 gb nikt nie wie dlaczego hyba seria jakas wadliwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_M Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ostatnio mi padly 2 barki 7 80GB w przeciagu 6 miesiecy 1. Bady 2. Spalila sie elektronika ku.. archeolog ? przeca temat z lipca 2003 LOL dobra jak juz temat na tapecie to FUJITSU 40gb 5400 zaczły sie sypac bad sektory i potem w ogóle sie nie włączał wydaje mi sie ze to z mojej winy taśma była szlaknieta .. ale w serwisie rybka i po 2 tydniach dali drugi maxtora 7200 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 mi IBM = knot ok 2 lata temu 80giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Dla gościa, co kupił odemnie jakieś 6 miesięcy temu Maxtora 120 GB 7200 obr./min 2MB pojawiły sie niedawno bad sectors :| Dobrze, że chociaż jak kupowałem dysk dali mi 2 lata gwarancji- jemu został dzieki temu jeszcze rok spokoju :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...