Szymon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam panow! :> jedno krotkie pytanie, przegladalem forum w poszukiwaniu info ale o takie sprawy to lepiej pytac chbya wprost :>. Oto mam 1700xp jak w podpisie, chula sobie tak na napieciu 1.775 czyli wcale tak nei malo. Raczylem go sprawdzic jezscze na 1.9V i 2300 mhz winda mi ie wgrala, ale na moim AC to raczej nie poszalal tak dlugo :>. Nie wiedizec czemu zaplatala mi sie mysl ze 2000xp teraz chodza tez calkiem calkiem, pomyslalem ze sprzedalbym teraz tego mojgo 1700 i poszukal 2000xp za nie wielka doplata w granicach 60-70 zł moze udaloby mi sie znalezc cos lepszego niz mam teraz. Co o tym myslicie? Czy jest sens? Oraz kto tutaj ma taki proc, ew. poodbny cenowo i ktory sie dobrze kreci. Potem polece do kumpl do hurotwnii i poszukam co ma z tego co napsizecie :]. Wielkie dziek iza help. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 masz spoko procka, jak narazie i lepiej odłuż kasę na grafola bo wymieniać proca z xp1700+ na 2000+ narazie niema sensu a grafy za dobrej niemasz. Lepiej pozbieraj trochę kasy i kup se grafola lepszego (radka 9500 albo ti4200) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 no wiem, grafa to swoja droga :] ale poki co te 10k w 3dmarku mi styka :P :] i nie mam problemu z niczym w 1024x768. Ale do grafy sie przymeirzam :> fakt...dzieki za opinie tez chyba dochodze do wniosku ze lepiej zostac przy tym i nie kombinowac za bardzo. Sadze ze przed grafa zaopatrze sie w wodne :> i jeszce cos wydusze z tego kloca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 no i to bedzie chyba najlepsze rozwiazanie WC a potem grafa :P :P pozdr :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 przy takich ustwieniach jak masz tera to masz 3 rozwiazania: 1) dolozyc na grafike albo jakis inny osprzet 2) isc na browara <18 3) isc na pepsi czy co tam wolisz jesli >18 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nie ja po prostu nie wiedziec czemu cos sobie ubzduralem z tym 2000xp :)) ze chodza jakoas bosko wysoko :] ale kumpel sprowadzil mnie na ziemie :]. BO chyba cos mi sie przysnilo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 XP2000+ nigdy w życiu, jeśli chcesz podkręcać t osobie daruj, z reszta i tak masz estra proca, jak juzzmieniać to może na Bartona. Możesz na grafe władować kasę, albo dysk dokupić2gi. A najlepiej to ixwypij, potem się prześlij i pomyśl jeszcze raz ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Taki procek ja jak 1700+ ktory masz to juz sie nie powtorzy. Te 1700 kreca sie rewelacyjnie. Idz na to piwo tak jak ktosy wyzej pisal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 a ja podkrecilem mojego do 1,9 i sie ciesze :) a 1,7 do 2.0 w twoim wypadku nie ma sensu , Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...