Skocz do zawartości
Szymon

2000xp co i jak? warrto z 1700? :]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam panow! :>

jedno krotkie pytanie, przegladalem forum w poszukiwaniu info ale o takie sprawy to lepiej pytac chbya wprost :>. Oto mam 1700xp jak w podpisie, chula sobie tak na napieciu 1.775 czyli wcale tak nei malo. Raczylem go sprawdzic jezscze na 1.9V i 2300 mhz winda mi ie wgrala, ale na moim AC to raczej nie poszalal tak dlugo :>. Nie wiedizec czemu zaplatala mi sie mysl ze 2000xp teraz chodza tez calkiem calkiem, pomyslalem ze sprzedalbym teraz tego mojgo 1700 i poszukal 2000xp za nie wielka doplata w granicach 60-70 zł moze udaloby mi sie znalezc cos lepszego niz mam teraz. Co o tym myslicie? Czy jest sens? Oraz kto tutaj ma taki proc, ew. poodbny cenowo i ktory sie dobrze kreci. Potem polece do kumpl do hurotwnii i poszukam co ma z tego co napsizecie :]. Wielkie dziek iza help.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiem, grafa to swoja droga :] ale poki co te 10k w 3dmarku mi styka :P :] i nie mam problemu z niczym w 1024x768. Ale do grafy sie przymeirzam :> fakt...dzieki za opinie tez chyba dochodze do wniosku ze lepiej zostac przy tym i nie kombinowac za bardzo. Sadze ze przed grafa zaopatrze sie w wodne :> i jeszce cos wydusze z tego kloca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

XP2000+ nigdy w życiu, jeśli chcesz podkręcać t osobie daruj, z reszta i tak masz estra proca, jak juzzmieniać to może na Bartona. Możesz na grafe władować kasę, albo dysk dokupić2gi. A najlepiej to ixwypij, potem się prześlij i pomyśl jeszcze raz ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...