Skocz do zawartości
Spider

Karta Graficzna do 350zł !

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć piszę do was z pytaniem jaką kartę graficzną wybrać do 350zł dla gier najlepiej jakby była od nvidii, ponieważ moja stara grafika zakonczyła swój żywot. Myślałem nad GTX 550Ti czy to dobry wybór ? Bo nie orientuję się zbytnio w nowościach na rynku. W razie co pełen config w sygnaturce. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie widze configa

Ja widze w sygnaturze:

Procesor: AMD Phenom II X4 Black Edition 955 3.2Ghz Enermax ETS-T40-TA

Płyta główna: Gigabyte GA-MA790XT-UD4P DDR3 2 PCI-E

Pamięć ram: Patriot Extreme Perfomance PC3 1333-CL7 8GB DDR3

Karta graficzna: Gigabyte GeForce GTX 275 896MB DDR3 GV-N275UD-896I OC

Dysk Twardy: WD Caviar Black Edition 500GB 7200Rp 32MB Sata WD5001AALS

Zasilacz: Enermax Triathlor 700W 80+ Modularny

Obudowa: Enermax Fulmo

Monitor: Samsung SyncMaster 940N Plus 19" 5ms 2000:1 Dynamic Conttrast

No właśnie coś czytałem o tych grafikach co podałeś, podobno są niezłe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koniMax się zobaczy. Przeglądając alledrogo ludzie sprzedają używane graficzki za nawet fajną kasę co powiecie na tą warto licytować ?

http://allegro.pl/gigabyte-gv-n460oc-768i-oc-ultra-durable-gddr5-box-i3888206542.html

lub

http://allegro.pl/karta-graficzna-gainward-gtx460-gs-golden-sample-i3879029155.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sygnatury nie widziałem bo byłem na tel. Licz się z tym, że trafisz na coś takiego 

http://forum.purepc.pl/topic/357383-gtx-470-windforce-3/

Nie no szkoda zachodu z nią, sprzedał jakiś cwaniak na Allegro złoma i tyle. Wrzucę ją i ja na Allegro

Dozbieraj trochę do lepszej karty aby po przesiadce poczuć wyraźną różnicę. 450zł wystarczy na 7790. W używki bym się nie bawił. Jedna już Ci padła, kupisz drugą bez gwarancji i może się zdarzyć, że będziesz szukał kolejnej.

Edytowane przez kaijitsu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha i w tym momencie właśnie wybiłeś mi z głowy ochote na kupienie używki, jestem wstrząśnięty tym co przeczytałem w tym poście podanym przez ciebie. Ja to bym chyba wsiadł do samochodu i pojechał pochlastać koleśia za taki bubel.

Wrzucę ją i ja na Allegro, opiszę co i jak i tyle. Chłodzenie trochę warte jest, za 200 zł może pójdzie Dołączona grafika

O_o mam nadzieję że opisał na aukcji że karta jeswt uszkodzona i nie robi w wała kogo innego jako 100% sprawna.

Tego Radka 7790 jakiego producenta polecasz ? bo jest Club3D z 128 bitową szyną z 4 stówki.

Kaijjitsu dzięki kolego.

Edytowane przez Spider

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi