mcx997 Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Czołem, Panowie. Mam kartę dźwiękową Asus Xonar D2 i zestaw głośnikowy Logitech Z-5500. Do tej pory używałem kabli analogowych do dźwięku, ale potrzebne mi te gniazda do konsoli Wii U. Czy taki kabel http://allegro.pl/przewod-kabel-cinch-coaxial-rca-rca-veoz-1-5m-i3916182354.html będzie dobry do połączenia obu urzadzeń i przeniesie dźwięk 5.1? I czy przez coaxial bas nie będzie mniejszy niz przy uzyciu kabli analogowych? Edytowane 11 Lutego 2014 przez mcx997 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Coaxial na pewno zmieni Ci dźwięk, ponieważ zamiast korzystać z DACa od xonara, sygnał cyfrowy będzie konwertowany przez DAC w panelu od głośników, który wg mnie jest gorszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...