leven Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Witam :) Nie wiedziałem, gdzie to napisać... może trafiłem dobrze :wink2: Mam prośbę... chciałbym w mojej wyszukiwarce Google ustawić główną stronę tak, aby były na niej kafelki z linkami do moich ulubionych stron internetowych. Takie kafelki są np. w Operze: Ja mam przeglądarkę Firefox 27 oraz wyszukiwarkę Google i jest jakoś pusto :P Chciałbym mieć coś podobnego z większą ilością kafelek: Da się to w ogóle wprowadzić do strony startowej ? Fajnie by to wyglądało i byłoby wygodnie :) Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Dodatek speed dial i pewnie dużo innych o tej samej funkcjonalności, które wyskoczą Ci, jak wpiszesz speed dial. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Działa... dzięki, ale nie o to mi chodziło. Dijkstra... Ty potrafisz ustawić na stronie startowej Google kafelki w tym programie ? Ja nie umiem :P Albo jest samo Google, albo strona startowa z Speed Dial. A ja chciałbym strone startowa Google z paskiem wpisu treści + pod spodem okienka/kafelki z moimi forami :) Da się tak, czy ja jestem jakiś lewy ? p.s... niestety nie potrafię się poruszać w środowisku internetowym, dla tego potrzebna jest mi pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Jest to do osiągnięcia jedynie przez rozszerzenia, bo nie zmodyfikujesz przecież kodu strony - chociaż własny CSS mógłby załatwić sprawę, ale to trochę wyższa technika jazdy. Szukaj rozszerzenia. Edytowane 17 Lutego 2014 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Takie głupie pytanie: czy jeżeli jesteś tak mocno związany z google, to aby Chrome nie byłoby lepszym wyborem, jeśli chodzi o przeglądarkę? :> A tak na poważnie - nie, tego SD nie potrafi. Sprawdź rozszerzenie FoxTab - używam go na Chrome/Chromium, ale nie wiem, czy ma wszystkie wskazane przez Ciebie funkcjonalności (pasek wpisu treści), bo ich nie używam, a samego FF zasadniczo używam tylko w pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Oj, leven, leven... ; ) Trzymaj: Homepage New Tab. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...