Skocz do zawartości
noose

Gdzie Reed jest moderem?

Rekomendowane odpowiedzi

reed przebywa aktualnie na wakacjach nad morzem na zasluzonym odpoczynku od uzytkownikow krnabrnych ;)

ale http://forum.infojama.pl/profile.php?mode=...wprofile&u=1911 nei wyglada na moderatora - nie jest w grupie moderatorzy wiec nie wiem skad ta sensacyjna wiadomosc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marco - nie wiesz mzoe gdzie On jest jeszcze moderem :?:

Myslisz ze to takja przyjemnosc byc modem ? Mylisz sie. A napewno nie na wiecej niz jednym forum (uczeszczanym forum)

Gdyby chociaz placili 8) :lol:

wiesz.... dla mnie to przyjemnosc (sam bylem adminen na jednym forum (undersite mojej budy ;)), oraz moderem na forum qmla...). Tyle, ze stronke bedziemy robic jeszcze raz przez wakacje, a forum padlo :(

Moderatorstwo -> fajna zabawa :D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moderatorstwo -> fajna zabawa :D:D

Fajna, jasne, tylko jak się nie przesadza to jest fajna. W końcu jakąś władzę sprawujesz nad forum, robisz na nim porządek, lecz jak jest ogromna liczba userów, np. to forum to już o porządek trudno, a później się pytają, dlaczego zamknęliście mój topic?? :x jak siepowtarzał już kilkanaście razy to trudno nie zamknąć. Śą wyjatki, lecz to duża mniejszość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi