misza1990 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Witam, mam taki problem, otóż wyciągnąłem dysk twardy z laptopa mojej dziewczyny i chciałbym go podłączyć do swojego pc. Ja mam zainstalowany windows 8 a ona windows xp. Można bez problemu go podłączyć i sformatować czy lepiej odłączyć mój, podłączyć jej i formatować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 Docelowo co chcesz osiągnąć, przeinstalować windowsa xp na laptopie?Dysk powinieneś móc podłączyć bez problemu do swojego pc i na nim go sformatować, jeżeli to jest twój cel.Podaj więcej informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2014 podstawa to jaki interfejs ma dysk ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misza1990 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 sformatować i na razie używać dwóch dysków na pc. interfejs to Sata II 3GB. Czyli jak podłącze go do pc to nie będzie jakiegoś problemu że są dwa różne windowsy i wtedy będę mógł go sformatować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2014 Przecież uruchamiasz z jednego a nie z dwóch na raz, zgadza sie? To co za różnica jakie dane są na innym dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...