Pwlo Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam :D Chcę kupić w miare przyjemną gre wyścigową,zastanawiam sie nad Gt5, Dirt3 i motorstorm apocalypse. Za czasów dzieciństwa grałem trochę w Nfs most wanted , undeground i gt4.NIe jestem jakimś wielkim fanem i maniakem gier wyścigowych ale teraz mam ochote pościgać się ze znajomymi. Która gra waszym zdaniem będzie lepsza i co jeszcze moglibyście mi polecić :) Z góry dziękuje za odpowiedź :D PS Najlepiej jakby gra miała funkcje podzielonego ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Hehe - wysztkie które wymieniłeś to szity moim skromnym zdaniem. Polecam Forzę (Horizon i inne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2014 Chłopak wymienia gry na PS3 a Ty mu to psujesz mówiąc o FORZA? :D Świństwo :DBierz GT5 jak lubisz symulacje, jest podzielony obraz.Jak rajdy to DIRT 2, nie 3 - 3 to szit. jak typowy arcade - bierz Motorstorma.Ew. zobacz sobię jakiś gameplay Ridge Racera - też sporo funu, ale trzeba lubić drifty i brak realizmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2014 i Burnout Paradise. Nigdy nie myślałem że od samochodówki, która nie ma nawet licencjonowanych aut, aż tak nie będę się mógł oderwać. Midnight Club też może być dobry, ale nigdy nie grałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomana Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ja bym wzięła GT5, jeśli nie grałeś jeszcze. A w Motorstorm podoba mi sie arcadowy styl i ta akcja, ciągle akcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bierz GT 5, a jak chcesz to sprzedam ci za 30zł:) Bo kupiłem GT6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abakus16060 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam, Polecam Ci kupić Midnight Club Los Angeles . Bardzo "przyjemna" gra i jest ona o wyścigach ulicznych,a nie na torach ;) Edytowane 10 Lipca 2014 przez abakus16060 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Nie chce zaczynać nowego tematu... a temat bardzo jest tożsamy. Czy znacie jakieś fajne i najlepiej darmowe (chociać nie jest to warunek konieczny) gry wyścigowe na iPhone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Widzisz w jakim dziale jest ten topic? Kon-so-le. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 Widzisz w jakim dziale jest ten topic? Kon-so-le. On jest na to za tępy... Patrz poprzednie tematy/posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Może sprzdał konsole by kupić ajfona i teraz gier mu się zachciałoo.. Edytowane 10 Lipca 2014 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPiN Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2014 Nikt nie wspomina o serii GRiD? I dlaczego DiRT 3 < 2 ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abakus16060 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Jeszcze oczywiście GT6 nie zapominajmy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...