sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Aha :) To sorx :) moze ty bys cosik zainicjowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 zobaczcie sobie na kolesi co sie nazywaja jeff 2003 i jeff2004 i ich czasy........sa niezli........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a co to jest clutch wear ?? opony ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 nie sprzeglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 clutch to sprzeglo , wear to zurzycie - reszte sam sobie poskladaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 heh zuzycie sprzegla :) a nie mialem pomylsu co to moze byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 echhh ale mnie juz denerwuja te podjazdy ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Czy ktos moze mi powiedziec czemu nie przysyla mi klucza na maila - czy to problem przejsciowy ? - rejestrowalem sie wczoraj wiec to chyba nie problem wersji - naciskalem kilka razy wyslij ponownie i nic a mail napewno jest dobrze wpisany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor... no lwasnie w rzeczywistosci - a to jest gra i sadze ze bez nich mialbys troszke gorsze czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor... To jest jedno i to samo... stawiaja dodatkowy opor powodujac dociskania samochodu do nawierzchni, moim zdaniam w tej grze nic nie daja... A w rzeczywistosci to nie wiem, ale zdaje mi sie to nie lotka spelnia najwazniejsza role ale spoiler pod przednim zderzakiem. Poprostu w stanach takie fajerwerki sa bardzo popualrne (2f2f) a dla mnie to glupota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Czy ktos moze mi powiedziec czemu nie przysyla mi klucza na maila - czy to problem przejsciowy ? - rejestrowalem sie wczoraj wiec to chyba nie problem wersji - naciskalem kilka razy wyslij ponownie i nic a mail napewno jest dobrze wpisany... Jakbys poczytal troche wiecej ten topic to bys zauwazyl ze nie tylko ty masz taki problem - zaloz konto na innej skrzynce albo czakaj i czekaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Mozecie mi napisac co daja spojlery , przeciez w rzeczywistosci one dociskaja samochod do nawierzchni, ale dzialaja dopiero przy wyzszych predkosciach to po 1 a po 2 to spojlery stawiaja dodatkowy opor... To jest jedno i to samo... stawiaja dodatkowy opor powodujac dociskania samochodu do nawierzchni, moim zdaniam w tej grze nic nie daja... A w rzeczywistosci to nie wiem, ale zdaje mi sie to nie lotka spelnia najwazniejsza role ale spoiler pod przednim zderzakiem. Poprostu w stanach takie fajerwerki sa bardzo popualrne (2f2f) a dla mnie to glupota. A jeszcze jedno: Czy jest mozliwosc sprzedania komus cara ??? Bo mam na zbycu maxymalnie zrobionego Skyline cena ok. 70k !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 w garazu masz opcje "sell vehicle" ale nie wiem czy komus czy po prostu puszczasz go za cene ustalona przez kompa ... sprawdz i napisz bo ja narazie mam tylko 1 fure i nie sprawdze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Do teamu HorsePower... Prosze o pozyczenie 20k, mam na koncie cos z 4,5k i civic jest warta 23k , a chce kupis acure ( bo ludzie maja na niej zajebiste czasy) Wiec jak by mozna bylo pozyczyc mi na moment te 20k, kupie acure sprzedam civica i od razu oddam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Tak to tylko sie pozbywasz za kasa jaka ustala komputer... troche mnie nie satysfakcjonuje 61k phii... a za civiczke chca dac 20k dziwne.. nie wiem jak ustalana jest ta wartosc. Moze przez wygrane wyscigi bo Skylinem malo jezdze. Najlepsza jest civic a za jakies 15 min zobacze jak sie Viper prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 widocznie wycenia jakos ten komp bo neon twierdzi ze jego civica warta 23k :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jesli chodzi o acure to moze mi ktos wyjasnic dlaczego zarowno na turbo jak i chargerze na zegarach mam tylko 160 , a komp w Pro Class Cup Acura osiaga czas 6,3 i predkość ponad 200 ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Do teamu HorsePower... Prosze o pozyczenie 20k ... Przeciez na koncie teamu mamy niecale 10k :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No dobra ale moze ktos ma jakies zaskurniaki :P A civic jest warta rowno 22995,00 Tak pisze w grze.! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jesli chodzi o acure to moze mi ktos wyjasnic dlaczego zarowno na turbo jak i chargerze na zegarach mam tylko 160 , a komp w Pro Class Cup Acura osiaga czas 6,3 i predkość ponad 200 ?! No i wlasnie tesh mam nadzieje ze uda mi sie taka sztuka 8) . Hej ludzie wplacajcie kase na konto teamu, potrzebuje 18k , jak kupie acure to zara oddam. PROSZE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Hmm ja moge na dzien dzisiejszy porzyczyc 10tys ale tesh na nowy car zbieram wiec pod warunkiem ze do wtroku dostane z powrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ile tam chcesz tej kasy????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 czekam na szybki zwrot bo jest mi potrzebna!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Juz oferta nieaktualna, sprzedalem badziewie i kupilem Viperka... pieknie wyglada wykresik juz na sucho a co bedzie jak zainwestuje w pare drobiazgow... A civiczki i tak nigdy nie sprzedam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Hmm potrzeba mi 25 tys na 10-15 minut sprzedam civic'a i oddam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Jesli chodzi o acure to moze mi ktos wyjasnic dlaczego zarowno na turbo jak i chargerze na zegarach mam tylko 160 , a komp w Pro Class Cup Acura osiaga czas 6,3 i predkość ponad 200 ?! Wskazowka bez problemu przechodzi przez 160mph... Wiec nie w zegarach problem tylko w ratio... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Dns wpisz mnie z powrotem do teamu bo kase chce oddac. Aha i ile dales mi tej kasy 18 czy 20 bo nie pamietam stanu konta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DNS moglbys mi na 10-15 minut na konto przelac 25tys ?? To co oda neon i + pare tys z konta teamu i oddam zaraz jak kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 DNS moglbys mi na 10-15 minut na konto przelac 25tys ?? To co oda neon i + pare tys z konta teamu i oddam zaraz jak kupie.Sajmon pojezdzij troche nie idz na latwizne ja tu wyskakuje z siebie w tych glupich bracketach za 1300 a ty sobie chcesz pozyczac i kombinowac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...