Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

Na wykresie mam 486 KM a na tym obrazku samochodu z garazu 546 KM, oco z tym chodzi ?, i sie dziwie bo wiecej juz niemoge wycisnac konikow, niekupilem jezscze tylko skrzyni biegow - Magic gearbox, a tak to mam sysko, jezdze na turbo 4 a nie na superharger, moze to 2 leprze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK PANOWIE......JA SIE ZMYWAM...BEDE TAK O 24...DO TEGO CZASU WSZELKIE TEAMOWE RZECZY BEDA POZOSTAWIONE BEZ ZMIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No krix twoje ustawienia sa bajer tym razem :) na cobre w sam raz jak znalazl.

RS bo w rzeczywistosci na kolach jest duzo mniejsza moc niz podaje sie w danych technicznych a jest to spowodowane przkeazywniem tej mocy przez rozne waly itp :) Wiec na GARAGE masz moc na silniku a na DYNQ moc na kolach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcac podzielic losu hotboy'a z gory uprzedzam ze wyjezdzam na tydzien (lub 2) i nie bedzie mnie na pewno na necie ...

Mam nadzieje ze po powrocie dalej bede czlonkiem HorsePower :twisted:

ale wy juz pewno wszyscy viperami bedziecie smigac :?

nadrobie ... jak narazie moja supra jeszcze na siebie nie zarabia ale bedzie OK :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok.. po kilku nastepnych testach i lekkim dostrojeniu skrzyni udalo sie osaignac 8,411 :D Teraz tylko popracuje nad startowaniem i dawkowaniem Nos'a. Mysle ze uda sie zejsc na 8 sekund. (ma ktos zasponsorowac tak z 20 butli z nosem bo strasznie duzo tego spalam: 0,5 butli na wyscig :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej czy ktos moze mi powiedziec dlaczego gra mi stoi na wysylaniu danych o wyscigu gdy sie z kims mierze w trybie online ? - nie sadze zeby to byla wina wolnego polaczenia.

wszyscy tak maja i narazie nikt na to nie poradzi ... ktos tu mowil ze maja to jutro naprawic ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie zrobilem swoje ustawienia skrzyni biego do civika, bez Nos'a ciagnie ~9.85( z wykresu 505 KM ) jak ktos kce to moge podac, albo sie wymienic na inne ustawienia

zdazaja sie czasy leprze tak ze bracketa mam ustawionego na 8,21

jezdze bez nos'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehmm a ktos mi wczoraj mowil ze sie nie da zejsc do 8.xx na civic'u :P. RS jest drugim doskonalym przykladem ja sie jush civica wyzbylem :)

Suchy bedziesz musial poczekac na DNS (jutro o 6 maja mu konto odblokowac) on przymuje nowych napewno cie wezmie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehmm a ktos mi wczoraj mowil ze sie nie da zejsc do 8.xx na civic'u :P. RS jest drugim doskonalym przykladem ja sie jush civica wyzbylem :)

Suchy bedziesz musial poczekac na DNS (jutro o 6 maja mu konto odblokowac) on przymuje nowych napewno cie wezmie :)

Wykrecilem tego Civika wedlug wykresu na 516 km, max z nosem wyciagnolem 9.04 sekundy ale to byla jazda niemal idealna, ale mozliwe ze biegami sie pobawie jescze, moze sie uda :), ale od 2 godzin zaczolem zbierac kase na Lancera :) :)

update:

mozna na Civiku wykrecic wiecej niz 8000 obrotow ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam wlasnie zaczalem gra gram z jakies 30min i mam civica okolo 300 koni tez bym chcial do jakiegos teamu dzis pewnie bede mial lepszy woz :)

a tak btw jak sie uzywa nosa ? kupilem i nic trzeba cos wcisnac czy automatycznie powinna sie predkosc zwiekszyc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zeby uzywac nosa nadus strzalke w prawo !!

PS Jak ktos ma ochote to zapraszam do teamu Tychy racer team !! Na razie tylko 2 osoby no ale team zalozony dzisiaj z rana :D Najlepiej osoby z tychow albo okolicy :D

kontakt ze mna na gg 1821246

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi