dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 zapodane........na 15 min.:))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ehh ja jusz wykoszczylem z siebie :( i trzeba mi ta cash na pare minut :P na podmiane samochodu. Zycie jest po to zeby kombinowac :P OK dodaj mnie do TEAM'u i masz kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Czy ktos moglby mi wyjasnic zasady zwyciestwa bo nie rozumiem mam gorszy czas koncowy i predkosc (chyba) a wygrywam. Na razie jezdze z kompem dopiero zaczalem. Ale czemu kazdy wyscig mam na WIN ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Czy ktos moglby mi wyjasnic zasady zwyciestwa bo nie rozumiem mam gorszy czas koncowy i predkosc (chyba) a wygrywam. Na razie jezdze z kompem dopiero zaczalem. Ale czemu kazdy wyscig mam na WIN ?przeczytaj F.A.Q na stronie glownej gry tam jest wszystko przystepnie wytlumaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Sajmon: za ile sprzedales ta honde ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 24665 :D Dzieki DNS kasa jush oddana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 spoko .....milego testowania!!!!!!!!! no nasz team zaczyna zajebiscie wygladac......tak dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 w pelni zrobiana ? bo musze sie zorientowac za ile moja pojdzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ta na full na TURBO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 moja ma isc za 21k i jezeli jest mozliwe tez poprosze o 25k zaliczki na 10 minet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Kurde Cobra odlot ale ma strasznie mulsta jedynke musze kupic skrzynie biegow i troche pomieszac tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 czy taki ktos jak hotboy, ktory jest w naszym teamie sledzi to forum....niech sie odezwie.. bo nie bierze udzialu w challengach...jezeli sie nie odezwie bede zmuszony do mam nadzieje chwilowego jego usuniecia z druzyny............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 kto to mowil ze w poniedzialek maja naprawic te nieszczesne wyscigi online ? prawda czy plotka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hej sorry krix.......wez jeszcze raz z przyzwyczajenia nie ten guzik:::)))))))))hej sorry krix.......wez jeszcze raz z przyzwyczajenia nie ten guzik:::))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hej.......krix .......wpisuj sie jeszcze raz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 elo....... przyjmijcie mnie....... please :D :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 a to jest gra tylko online? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak tu sie jezdzi?? czym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 HEj dns pozyczysz na 10 minet 20k - team zasili nowiutka supra :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 niestety z przyczyn opisanych wczesniej usunalem hotboya.... jezeli sie odezwie znowu to go przyjmiemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Nie ma sprawy dns... Narazie nie bede sie sciagal viperkiem bo musze go rozpracowac... skubany niezle kopie :) A jak komus bardzo zalezy to stoi civiczka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 challange dzialaja bez zwisow takze zapraszam do scigania.....tylko race on line sie kopia...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 To wy sprzedajcie swoje Hondy :P a ja swoją wyzyluje na max ikle wlezie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 No dobra, wstepne wyniki Acury... Bez zadnego turbo i bez nosa i nie ustawionej skrzyni biegow przy mocy jakies 297 (Garage) leci 12s. MUsze uzbierac jakies 6 grantow i wtedy zapodam wyniki z turbo i Nos'em. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Cholera jasna :( 11 wyscigow na mnie czekalp a tu sie gra powiesila ci ktorzy chcilei sie ze mna zmierzyc prosze o zgloszenie sie jutro :) jak dopracuje moja Cobre :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 RS ja nie sprzedaje i nie sprzedam... nawet mysle o zlozeniu teamu tylko civiczek... Ale to dopiero jak bede schodzil ponizej 9 bez nosa... A tu maly tescik mojego buraczka: (troche wysoki ten wykres :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 buhahaha.........niezly screen............ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 o qr.... fajny ten viper :lol: i jaki fajny wykresik :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 hmm ja bym sie pisal do jakiegos teamu przyjmie ktos ???????????????????????????? pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...