Skocz do zawartości
BassMan-SND

Nitto Racing

Rekomendowane odpowiedzi

<9s... ALE JAKIM AUTEM ?!?!?!

LOL

widzisz , nie ma znaczenia. wiadomo że nie 8.99 viprem . Ale jakby ktoś miał super stabilną civic to też bym dla niego miejsce znalazł.

Ale w sumie może faktycznie jest to jakieś rozwiązanie .

Wstępnie przyjmę każde samochody. Ale mam nadzieję że civici tylko przejściowo .

Potem min. acura i to najlepiej z przyzwoitym czasem ( coś w granicach 8.2 , możliwa sprawa dla acury)

Najważniwejsz sprawa to bardzo stabilny czas przejazdu .

Czyli zanim kogoś przyjmę chcialbym z nim przejechac 3 przejazdy żeby sprawdzić czy ma stabilne czasy . Na razie jest to nie możliwe bo się wiesza gierka. Dlatego narazie mogę przyjąć na słowo honoru . A jak przejazdy online będą możliwe to zweryfikujemy czasy i zobaczymy czy czasem kogoś nie kicknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra kasiorka rozdana... na zokonczenie pochwale sie moim ostatnim osiagnieciam o ktore nie bylo tak trudno (wystarczylo przedluzyc troche ostatni bieg). A wiec bez nitro moj najlepszy czas to 8,64 a z nito udalo mi sie przekroczyc magiczna bariere 8 sek i z czasem 7,9 zegnam sie z moja CIVIC.

Oto dowod dla niedowiarkow :)

Dołączona grafika

Brake out, ale to i tak nie ma znaczenia dla ET... jak by mial ktos watpliwosci to niech wystartuje z pierwszego zoltego i zobazcy ze super czasu nie wykreci. Pare razy udalo mi sie zejsc poniezj 8.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oto dowod dla niedowiarkow :)

Brake out, ale to i tak nie ma znaczenia dla ET... jak by mial ktos watpliwosci to niech wystartuje z pierwszego zoltego i zobazcy ze super czasu nie wykreci. Pare razy udalo mi sie zejsc poniezj 8.

...ale teoretycznie z faulem mozna miec 0.5s mniej.....

chyle czola przed Twoimi wynikami

ale bez fauli wyniki do mnie bardziej przemawiaja :D ^^

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pepperoni-->  hmmm to ja bym sie pisal i tak jeszce nic nie ejzdzilem na PowerHorse zbieram na nowa fure obecnie civic :P nie powien od kogo hehehheehhe  

pozdr :P :P

;] Rozumiem że spełniasz wymagania?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pepperoni-->  hmmm to ja bym sie pisal i tak jeszce nic nie ejzdzilem na PowerHorse zbieram na nowa fure obecnie civic :P nie powien od kogo hehehheehhe  

;] Rozumiem że spełniasz wymagania?

no chyba tak zreszta mozesz sam sprawdzic :) :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^

otóz właśnie... Co tak kiepsko :?: Ruszasz z jedynki bez pisku :?:

pewnie ze pez pisku ale to bylo jak gralem pierwszy dzien teraz nie stratuje powyzej 0,8s :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^

otóz właśnie... Co tak kiepsko :?: Ruszasz z jedynki bez pisku :?:

no dobra tu masz jeszce screena

Dołączona grafika

p.s. teraz mnie nie bedzie do 22:00 wiec jakby co zostaw wiadomosc :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pisałem o errorze ktorzy zamyka nitto. Tobie natomiast chodzi o to ze przerzucasz biegi , a one wcale sie nie przerzucaja...tzn po chwili wskakuja ale jest to taka przerwa ze silnik jest juz skasowany. A z nitro to juz wogole porazka wtedy :> O to Ci chodzi ? U mnie cos takiego sie dzieje jak za szybko nitro odpale...

Zdradzi mi ktos jak mam rozpedzic sie Honda Civic powyzej 156 mph ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie..........nie oto.........

rzecz ktora opisalem dzieje sie po zakonczonym wyscigu on line

gra sie juz wprawdzie nie wiesza ale gdy pozniej chce sie scigac np z koputerem to auto praktycznie nie reaguje na gaz..............

tak sei dzieje w przypadku vipera.......ale z mustangiem jest ok

jezeli zamkne gre i sprobuje od nowa to jest ok.......auto chodzi jak marzenie..............

BTw............udalo sie osiagnac 6.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siedze juz 4 godziny nad skrzynia w civic i ani razu nie zlazlem ponizej 8.6

Jak wy to robicie ze schodzicie do 8 sekund ?

Kombinuje jak moge...testuje na zmiane turbo i supercharger i nic...ciage te same czasy...

Moze zle ruszam ? Zapala sie druga zolta lampka wrzucam jeden gaz opor i nitro :>

Bylbym wdzieczny za jakies wskazówki.

Viel danke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi