noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 <9s... ALE JAKIM AUTEM ?!?!?! LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 <9s... ALE JAKIM AUTEM ?!?!?! LOL widzisz , nie ma znaczenia. wiadomo że nie 8.99 viprem . Ale jakby ktoś miał super stabilną civic to też bym dla niego miejsce znalazł. Ale w sumie może faktycznie jest to jakieś rozwiązanie . Wstępnie przyjmę każde samochody. Ale mam nadzieję że civici tylko przejściowo . Potem min. acura i to najlepiej z przyzwoitym czasem ( coś w granicach 8.2 , możliwa sprawa dla acury) Najważniwejsz sprawa to bardzo stabilny czas przejazdu . Czyli zanim kogoś przyjmę chcialbym z nim przejechac 3 przejazdy żeby sprawdzić czy ma stabilne czasy . Na razie jest to nie możliwe bo się wiesza gierka. Dlatego narazie mogę przyjąć na słowo honoru . A jak przejazdy online będą możliwe to zweryfikujemy czasy i zobaczymy czy czasem kogoś nie kicknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Dobra kasiorka rozdana... na zokonczenie pochwale sie moim ostatnim osiagnieciam o ktore nie bylo tak trudno (wystarczylo przedluzyc troche ostatni bieg). A wiec bez nitro moj najlepszy czas to 8,64 a z nito udalo mi sie przekroczyc magiczna bariere 8 sek i z czasem 7,9 zegnam sie z moja CIVIC. Oto dowod dla niedowiarkow :) Brake out, ale to i tak nie ma znaczenia dla ET... jak by mial ktos watpliwosci to niech wystartuje z pierwszego zoltego i zobazcy ze super czasu nie wykreci. Pare razy udalo mi sie zejsc poniezj 8. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no slabo.............heh............niezla sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pepperoni--> hmmm to ja bym sie pisal i tak jeszce nic nie ejzdzilem na PowerHorse zbieram na nowa fure obecnie civic :P nie powien od kogo hehehheehhe pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Oto dowod dla niedowiarkow :) Brake out, ale to i tak nie ma znaczenia dla ET... jak by mial ktos watpliwosci to niech wystartuje z pierwszego zoltego i zobazcy ze super czasu nie wykreci. Pare razy udalo mi sie zejsc poniezj 8. ...ale teoretycznie z faulem mozna miec 0.5s mniej..... chyle czola przed Twoimi wynikami ale bez fauli wyniki do mnie bardziej przemawiaja :D ^^ peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pepperoni--> hmmm to ja bym sie pisal i tak jeszce nic nie ejzdzilem na PowerHorse zbieram na nowa fure obecnie civic :P nie powien od kogo hehehheehhe pozdr :P :P ;] Rozumiem że spełniasz wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Pepperoni--> hmmm to ja bym sie pisal i tak jeszce nic nie ejzdzilem na PowerHorse zbieram na nowa fure obecnie civic :P nie powien od kogo hehehheehhe pozdr :P :P ;] Rozumiem że spełniasz wymagania? no chyba tak zreszta mozesz sam sprawdzic :) :) pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 8,7 w mustangu bez nosa to dobry wynik czy raczej ch... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^otóz właśnie... Co tak kiepsko :?: Ruszasz z jedynki bez pisku :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. nie dostaje konta aktywujacego, juz 5 konto hl ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^otóz właśnie... Co tak kiepsko :?: Ruszasz z jedynki bez pisku :?: pewnie ze pez pisku ale to bylo jak gralem pierwszy dzien teraz nie stratuje powyzej 0,8s :) :) pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ten start 1.2 s do peperoniego przemowi jak najbardziej ^^otóz właśnie... Co tak kiepsko :?: Ruszasz z jedynki bez pisku :?: no dobra tu masz jeszce screena p.s. teraz mnie nie bedzie do 22:00 wiec jakby co zostaw wiadomosc :) :) pozdr :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 czy ktos wie jak sie rusza viperem????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Panowie problem. Założyłem konto i czaka mna ten kod aktywacyjny. Czekam , czekam i nic na meila nie przychodzi . Ile wam po rejestracji przyszedł meil z tym kodem ? POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 po raz kolejny pisze !! Albo przyjdzie ci od razu albo w ogole !!!! Tak wiec probuj na inne konta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Tomeq ---> NAPISZ TO SOBIE W PODPISIE :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 good idea ale jeszcze nie tym razem :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 wlasnie wyciagnalem viperem 6.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 W NAJBLIZSZYM CZASIE NASTAPI PRZERWA CHWILOWA W DZIALANIU HORSEPOWER SPOWODOWANA ZMIANA SPRZETU PRZEZE MNIE... PO CHWILI PROSZE O PONOWNE ZGLOSZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutki Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 DNS możesz podać jaki masz ratio w swoim viperze bo ja nie moge zejść swoim poniżej 6.9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 niestety cos pomotalem ze skrzynial i teraz tez mam "tylko" 6.9 wrrrrrrrrr... ale pamietam ze ruszylem przelozenia i od razu o 0.5 s czas sie poprawil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a teraz nie wiem skad mam 1409 hp w garazu a 1646 w hamowni...fakt ze grzebalem ale bez jaj ......ledwo moglem do 1400 dojechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Tez macie error kiedy nastawiacie wyscig SPORT DIVISION CUP - single race badz tournament i jedziecie z Michael'em Motorhead ( ten pan od zielonej cobry ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja mam czasem takiego errora ze jak daje gazu na jakims biedu to fura nie jedzie .......obroty stoja pomimo tego ze ja daje gazu......bug Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja pisałem o errorze ktorzy zamyka nitto. Tobie natomiast chodzi o to ze przerzucasz biegi , a one wcale sie nie przerzucaja...tzn po chwili wskakuja ale jest to taka przerwa ze silnik jest juz skasowany. A z nitro to juz wogole porazka wtedy :> O to Ci chodzi ? U mnie cos takiego sie dzieje jak za szybko nitro odpale... Zdradzi mi ktos jak mam rozpedzic sie Honda Civic powyzej 156 mph ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 nie..........nie oto......... rzecz ktora opisalem dzieje sie po zakonczonym wyscigu on line gra sie juz wprawdzie nie wiesza ale gdy pozniej chce sie scigac np z koputerem to auto praktycznie nie reaguje na gaz.............. tak sei dzieje w przypadku vipera.......ale z mustangiem jest ok jezeli zamkne gre i sprobuje od nowa to jest ok.......auto chodzi jak marzenie.............. BTw............udalo sie osiagnac 6.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX_ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Siedze juz 4 godziny nad skrzynia w civic i ani razu nie zlazlem ponizej 8.6 Jak wy to robicie ze schodzicie do 8 sekund ? Kombinuje jak moge...testuje na zmiane turbo i supercharger i nic...ciage te same czasy... Moze zle ruszam ? Zapala sie druga zolta lampka wrzucam jeden gaz opor i nitro :> Bylbym wdzieczny za jakies wskazówki. Viel danke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 niestety nie jezdze civikiem wiec ci nie pomoge ale kolesie tutaj robia 7.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...