Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Mam monitor marki nei podam bo powiedzie ze to juz sam bład posiadac taki sprze wiec do rzeczy.. ;)(Ma ledwie pare miesiecy.. obraz wciaz tak samo dobry jak na poczatku) C jakas h lub dwie monitor w windzie przygasa.. tak jak by miał sie zaraz wyaczyc.. mozna powiedziec ze jest tki efekt przy zmianie rozdzielczosci.... Przkaznik nie włacza sie.. jest w sumie do zniesienia ale obawiam sie ze cos mzoe padac :/ Co byscie mogli podejrzewac o to..? Mam tylko lekko podkreconego procka ale to leciutko... Grafa jest zadko podkr. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 czyzby to daewoo? czy moze LG? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 hehe LG :D Aletakie cos ma mniej wiecej od momentu gdy wymieniłem procka z celka na penitiuma.. tymczasowo :? Raczej nei jest to wina monitora. raczej.. :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 może zasiłak nie wyrabia ja tak miałem jak sie przerzuciłem z rivy na radka zmieniłem zasiłke i po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 No zasilacz tez mam niczgo sobi.... ;) Codegen :/ Lecz patrzac na napiecia w windowsie jest w sumie spoko :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Podaj jakij mocy masz ten zasilacz to pomyślomy??? POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 A co ma zasiłka do monitora? To nie czasy monitorów 14'' wpinanych pod zasiłkę. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_macieq Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Może mieć znaczenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Piszesz ze masz go pare m-cy... Bym sie zbytnio nie przejmowal (o ile masz cos na wymiane)... Od tego jest gwarancja... U mnie w FEELu zamiast gniazda na np. monitor jest przycisk | I/O |... wiec monitor leci do UPSa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Może mieć znaczenie...Jakie ????? Nawet jeżeli ma zasilacz do którego jest podłanczany monitor to i tak to gniazdko jest podłączone bezp. do zasilania i przez nic nie idzie. A jeżeli taki efekt dawała by grafika, to podejrzewam że na 100% miał by zwisy lub resety. Przygasanie może być np. od spadków napięcia w sieci (tak pożej 180V), lub od spadków na samym gniazdku do którego podpięty jest monitor (może być luźne i takie będą objawy), lub poleciała elektronika (zimne luty, wysuszone kondensatory itp.). To ostatnie raczej się nie zdarza w kilku miesięcznych monitorach, ale cóż to w końcu tylko LG. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 monitor umiera pewnie. u mnie tak bylo ze przygasal co jakis czas. na poczatku malutko. myslalem ze za dlugo siedze przy kompie i wzrok mi szaleje, ale pozniej juz musialem obraz rozjasniac. a wkoncu wylaczal sie na pare sekund... po jakims czasie juz sie nie wlaczyl. trwalo to moze 2-3 tyg. oddalem do serwisu. naprawili i jest ok. monitor to LG 57i. mial wtedy ok1,5-2 lata. nie wiem co sie popsulo ale chyba nic "drogiego" bo zaplacilem za naprawe jakies 70zl... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 Hm no z tym ze mam słaba zasiłke to jest pewne ale zwisow prz iez nei mam :/ Miałem wczesniej restary.. Teraz moze zamiast nich mam własnie to ? :/ Bo on prawie jak by sie juz restartował, nei wiem jaksie zachowuje hdd itp bo neistety sie nei przygladam temu cały czas :) Ale mp3 sobie leci ciagle... Ni ema w nim zadnego efektu przygasania.. rozjasniania.. sory, on po prostu cojais czas jak by chciał zmienic rozdziałke. Zmienił bym tytuł tematu al enie mam pomysłu na co :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...