Tomek93 Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Witam Co sadzicie o LTE w Play i w Plusie bo słyszałem ze chodzi tragicznie prędkości spada nawet do 32kb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2014 Ostatnio kuzyn testował u siebie LTE z plusa i wyniki były lepsze niż u mnie na kablówce 50 mbit. Wszystko rozbija się o zasięg: http://www.plus.pl/indywidualna/pomoc/MapaZasiegu/ (zaznacz LTE) Chyba oferują nawet jakiś okres testowy za śmieszną opłatę, wiec najlepiej udaj się do salonu i pogadaj. Inaczej się nie przekonasz jak ta usługa spisuje się w twoich warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacpomocnik Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2014 Play tragedia. Plus rewelacja. Sprawdź. Generalnie współpracowałem z wszystkimi sieciami firmowo kiedyś i jeśli chodzi o transmisję to naprawdę tylko Plus. Voice chyba najlepiej w Orange teraz jest trzymać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...