Shogun666 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam! Przyszedł czas na zakup nowej myszki. Zakres cenowy to 150 - 200 zł, przy czym 200 zł to absolutne maksimum jakie mogę wydać. Mysz ma służyć głównie do pracy/grania przy czym nie może męczyć dłoni. Aktualnie korzystam z a4teacha xl-750 i taki kształt jak najbardziej mi odpowiada. Aktualnie zastanawiam się nad myszkami SteelSeries Sensei Raw oraz Rival. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUkz Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Sam posiadam aktualnie SS Sensei Raw . Jej minusami są klawisze w niej i kólko , które się gibocze na lewo i prawo . Czasami mam wrażenie , że straciłem 200 zł [ w momencie zakupu taka była cena] . Myszka się wiecznie brudzi , a jak ci się pocą ręce to juz w ogóle nie da się na niej komfortowo grać . Zaletą tej myszki to mogę powiedzieć jej wielkość w moim przypadku mam duże ręce i leży dobrze ale jak ktoś ma małe łapki to wątpie . Najważniejsze to musisz sobie zadać jedno ważne pytanie jak trzymasz myszkę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun666 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zapomniałem właśnie napisać. "Używam" palm grip'a, dłoń mam normalnych rozmiarów (szerokość 8-9 cm, palec środkowy trochę ponad 8 cm), która się lubi pocić (więc raczej sensei raw odpada). Z tego co czytałem to rival ma powierzchnię która nawet spoconej ręce zapewni dobra przyczepność (mój a4 tech taka miał, ale się starła :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jankarp Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Ta mysz jest bardzo dobra: http://www.skapiec.pl/site/cat/52/comp/1468083 Może i wygląd bardzo kosmiczny ale świetnie leży w ręce. Nie ma odważników ale jest bardzo dobrze wyważona. W późniejszych modelach ( trochę droższych ) już możesz to sobie ustawić ale ten jest również bardzo sprawdzony. Szczególnie biorąc pod uwagę tę cenę ponieważ kupisz już za 140 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dość zbliżone wymiarami do tego a4Techa którego masz jest jest Roccat Kone Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ewentualnie Log G400. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuszczakM Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nie zastanawiałbym się za długo i brał Steelseries Rival http://gamingowo.pl/p/1605/15512/steelseries-rival-steelseries-myszki-gaming.html no ewentualnie jeszcze coś takiego http://www.ceneo.pl/22578792 ale nie każdy lubi białe myszki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...