anti22 Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 Mam pytanko... Na czym moze polegac sprawdzanie gniaz patchcordów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 e? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 o czym ty do mnie rozmawiasz?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 ale osochozi ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 gadalem z nim na priv i powiedzial, ze chodzi mu o gniazdka w patchapanelu i te co sa kolo kompa (nad i pod tynkowe :)), ale czemu napisal patchcord to nie wiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wlasnie sie zeszczalem ze smiechu ;) bueheheeh sprawdzam topic - widze to sensowne pytanie juz mi sie chce smiac - zjezdzam w dol paranoik "E??? ;] " juz jestem polany mowie odpisze ale o co chozzii ? :P zjezdzam w dol pit mnie wyreczyl i beka ;) wlasnie wstalem z ziemi i stwierdzilem z sie z wami podziele moja radoscia buehehee: > . Pit i paranoik another one roxorz ;P i to wcale nie wazelina ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ale nie pisz tak od razu po mnie bo znowu pomysla ze jestesmy 1 osoba ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Właśnie czekam na Dijkstre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 bo nie bedzie mogl zasnac.....;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ja juz wiem - wy napewno jestescie z tej samej kreskowki ;P hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kto :?: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kto :?: ;) paranoik i pit : >>>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 It's just because my kung-fu is better then yours ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 kung-funk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 It's just because my kung-fu is better then yours ;]]] ;] Kung-fu tak go nazywasz ? :P heheh ; P a skad wiesz ze better ;) - moj jest longer : > mhmmm chrupiacy ;P heheh lol ; ) wyjdzmy oboje ok ? :) albo obytroje ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Panther..... ja tez jestem z tej kreskowki :P (pvek story rulezzzzzzzzzz ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 LOL :-0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 hehe jesli chodzi o patchordy to mam ich troche :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...