raven_88 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Obejrzałem wreszcie The Crash i fakt...kopie tyłek...szkoda tylko że na kompie oglądałem (nie bij Crosis :) )... btw wszystkie filmy które wymieniłeś już ładny kawałek temu na Canal+/HBO oglądałem...jak wiadomo TVN wpakuje w to jakieś 1,5h reklam - więc dziękuję bardzo :|... nadrabiania zaległości część kolejna...dziś oglądamy Wojnę Światów o którą to wielkie spory wszędzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Mr. & Mrs. Smith - w klasie komedii akcji 7.5/10 (wielbiciele urody tytułowej pary moga sobie dodac 1 punkt:>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A czy ktoś oglądał już Polskiego Pitbula, jakie wrażenia B) 1607663[/snapback] jakieś 2 miechy temu, byłem na tym w kinie. Pisałem nawet o nim w tym wątku :razz: Filmik dla mnie bardzo średni, miałem wielkie wrażenie że oglądam ,,kryminalnych" z TVN'u. Gra Rossati bardzo kiepska jak dla mnie, słaba z niej aktoreczka :-( choć nadrabia trochę urodą :D Gdyby nie Brabowki film byłby totalną kiszką. Film oglądnałem do końca, ale tak sobie patrzyłem . . bez jakiegoś zaangażowania .. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Island - jak dla mnie 8+/10 mi się podobał i co najważniejsze cos się ciągle działo, chociaż pomysł z tym światem klonów jakby wykradli z Seksmisji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Stealth 6/10 film niezbyt porywający jednak są momenty które cieszą oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Chyba sie nie przewinal przez ten temat Napoleon Dynamite Napewno nie kazdemu sie spodoba, humor specyficzny, ale imo niezly (Swiety Graal to nie jest, ale tez dobrze ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 własnie jestem po i powiem jedno ten film miażdzy ! sory za SPOJLERY takich lamusów jak w napoleonie.. to jeszcze kino nie widziało wujcio z 82r który chciał być pro (jak AL bundu ) :lol: kip który spedza z laska 2 h online :lol: no kolo miażdzy pedro z miną jak by miał sie zachwile popłakać rex ze swoim kwon do i laskochłopem no i przede wszystkim napoleon no takiego lola to w zyciu nie widziałem koles kazdym textem zabija kazda scena na ekranie to mega LOL IMO zasłuzył w 100% na wszystkie nagrody mtv (a nie tak jak niektorzy pisali ze dostał je jako chwyt marketingowy od producenta ....mtv ) akcje z grubasem dokuczjącym looserom to majstersztyk ( daj 50c , albo daj chrupka do napoleona i to co stało sie po odmowie ) POLECAM mocne 7/10 aha i dziadek farmer z txt zapomniałem książeczki czekowej .... miażdzy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 pedro z miną jak by miał sie zachwile popłakaćPedro jest fajny bo jako jedyny w szkole ma wasy %-) Swietne w tym filmie jest, ze nawet zaraz po obejrzeniu mozesz go sobie wlaczyc, wybrac jakas losowa scene i poplakac sie ze smiechu :] . Sceny takie jak ta gdy Kip "czatuje caly dzien z goracymi laskami" a tu wchodzi Napoleon i zaczynaja sie bic :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Night Watch/Nochnoj dozor - mial byc taki super po zapowiedzi z trailera. tymczasem rosjanie popisali sie tylko umiejetnosciami technicznymi kopiujac niektore (ciekawe nawet) efekty z hollywoodzkich producji. ogolnie film jest bezsensu i nie wiadomo konkretnie o co tak naprawde chodzi. jakis taki z duupy jest ;] 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 A był ktoś na Transporter 2 , B) zapowiedź był ciekawa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Devour - ciekawie sie oglada ale po obejrzeniu calosci stwierdzam ze jednak malo ambitna produkcja, nic nie zwyklego. klimaty cos a la Donnie Darko, ale slabiutko. 2/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Niewidziany (Stealth) - takiej słabizny sie po Cohenie nie spodziewałem... 4/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Obejrzałem Unleashed/Danny The Dog/Człowiek pies (niepotrzebne skreślić)... i powiem że mi się film podobał...takie solidne 8/10 ode mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiphop24 Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 ja ostatnio oglądalem film "Klątwa" w miare fajny, w niektorych momentach mozna sie posrac :D ale najlepiej ogladac go w kinie lub jezeli w domu ma sie jakies pozadne glosniki bo na kompie z glosnikami za 20 zeta to raczej marnie bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Pitbull - typowy polski film traktujacy o psach ;] Brutalnosc w takich polskich produkcjach to juz standard (tak jak ten polonez caro). A to jak jak zagrala Weronika Rosatti to juz mega lol. Ale ze sie nawet postarali ziomale to postawie 3/5 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Guess who - u nie 8/10 dawno sie tak nie usmialem.POLECAM Fantastic Four - tylko dla zagorzałych fanów komiksow-lepsze od Spawn-a na poziomie HellBoy-a ale do Batman Begins, X man, czy Spider-man daleko. czekamy na supermana i X-Man 3.Po drodze chyba maja byc inne ekranizacje Ja czekam na Ghost rider gdzies w 2006. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Czy oglądaliście Mysterious Skin? Podobno film kładzie na kolana.Jestem ciekaw kogo polozyl, i z jakiego powodu... Historia nieciekawa, bez zadnego glebszego przekazu, od polowy filmu wiadomo co sie stalo. Stracilem 1,5h i chce zapomniec ten film jak najpredzej O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Klub 54 - taki sobie filmik w klimacie lat 70-tych. Jak komus sie nudzi, to moze obejrzeć - 6/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Hostage z Brucem Willisem - mam mieszane uczucia. Jest to jeden z lepszych filmow akcji jakie ostatnio widzialem razem z 13 dzielnica. Ale czuje jakis niedosyt. Willis oczywiscie mistrz aktorstwa, koles nigdy chyba jeszcze nie zawiodl. Poczatek filmu po prostu miazdzacy i az ciarki po plecach leca. Pozniej spokuj i kolejna podobna akcja i myslalem, ze to rowniez bedzie takie wprowadzenie do filmu ale okazalo sie sercem sprawy. Ciezko cokolwiek pisac bez spojlerow dlatego raczej nie bede tego robil a jedynie polece film bo wart zobaczenia - 7/10 z malym plusikiem za poczatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 troche sie zaniedbalem w ogladaniu filmow, no ale wczoraj widzialem "Bez przedawnienia" - taka sobie sensacja, nic ciekawego, ale tez nienajgorsze, no i nie jest nudne, za freemana 6++/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wczoraj bylem na Czas Surferów nawet fajna komedia jak nie masz na co iść to idz na ten wlasnie film :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 House of Wax - straszne jest to co zrobili tym ludziom, sam film jest beznadziejny. 1/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Wreszcie po obejrzeniu Człowiek pies , jak dla mnie film spox 4/5 :wink: Crosis dzieki za % :wink: Nie ma sprawy. Widzę, że poprawiłeś wyraz, mam nadzieję, iż go jeszcze zapamiętałeś :?: :) - Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Day of the Dead 2 - Contagium - dla mnie film porażka do kwadratu, beznadziejny :? Jak można wymyśleć tak debilny scenariusz :mur: wykonanie też denne... moja ocena 3/10 - jedynie za obrzydliwe sceny z trupkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Duma - ciekawie zrealizowana, przepiekna opowiesc o przyjazni miedzy dzieciakiem a dzikim zwierzeciem. respekt dla ekipy filmowej. 4+/5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaczek Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mi sie ostatnio(?) podobały: 13 Dzielnica z genialnym Davidem Bellem (dla mnie :)) The Jacket (dosyc juz starawy, ale...) Memento Z seriali: Alias (dla mnie bomba!!!) i teraz nowy serial na 2 - ojce leci o 15 :D (tytul zapomnialem, ale chyba cos jak *** strzelcy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Monster In Law - 4/10 Guess.Who - 4/10 :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 święci z bostonu - świetny film vidocq - dobry film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Crash --> tak poruszającego filmu nie oglądałem już dawno (ostatni to 21 Gramów). Na prawdę warto, Polecam!!! Być może znajdą się i tacy, którzy zarzucą twórcom użycie "taniego" chwytu, jakim jest granie na ludzkich emocjach, ale IMHO to tylko zdanie krytyków którzy nie mają się do czego przyczepić PS R.i.P. --> dobrze, ze tyle ogladasz i wiesz co dobre, a co nie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 "21 gramow" zupelnie niepotrzebnie było nie po kolei. Ten zabieg kompletnie niczemu w tym przypadku nie służyl, a tylko na sile komplikowal fabule :) . Poza tym tytuł nijak sie ma do tresci filmu ;) . Co nie zmienia faktu, ze film był bardzo dobry :) . Dawno temu na tym byłem, ale z tego co pamietam to spokojnie 8/10 bym dal :) Ps. Właśnie obejrzałem po raz kolejny Kill Bill'a (obie czesci jedna po drugiej) i ocena 10/10 nie oddaje wpelni, jaki ten film genialny. Zdecydowanie najlepsze dzieło mistrza Tarantino. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...