mak777 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Stay - totalny zakret. Tylko dla ludzi lubiacych klimaty Lynch'a. Dopiero skonczylem go ogladac i chyba dlugo nie dojde o co w nim chodzilo. Uwielbiam takie kino, a kolejnym plusem byla swietna obsada, oraz "piekno techniczne" (to trzeba zobaczyc) filmu. Muzyka moglaby byc lepsz (jest troche zbyt znana), ale na prawde polecam kazdemu, kto lubi zakrecone i mroczne filmy. Jezeli juz musze ocenic, to jakies 8,5/10. Mówisz o filmie z Evanem McGregorem? Przymierzam się od 3dni i zawsze zamiast tego jakaś komedia idzie ;P Może dzisiaj obejrzę :) Wczoraj ogladałem: (Wielki przekręt) The Big Bounce - nawet znośny film, taka mieszanka komedi, sensacji i thrillera (wszystko należałoby wziać w cudzysłów)... Nic wybitnego ale da się obejrzeć :) Piękne scenerie i ładne kobity :) Ocena 6+/10 A przedwczoraj: Statek Miłości (Boat Trip) - kozacki film :D Uśmiałem się porządnie :D Polecam! Dwójka kumpli przez przypadek dostaje się na rejs dla gejów i się zaczyna :D Ocena 7+/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zapomnieliście jeszcze o "Świętych z Bostonu" na tvp2@23:00 dzisiaj :> Polecam, jak ktoś nie widział. Akurat po rekrucie na tvp1 :P Nie ma reklam także wypas :) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zapomnieliście jeszcze o "Świętych z Bostonu" na tvp2@23:00 dzisiaj :> Polecam, jak ktoś nie widział. Akurat po rekrucie na tvp1 :P Nie ma reklam także wypas :) pozdro. Nie zapomnieliśmy :D Kurcze, mam ciężki orzech do zgryzienia :) Rekruta po raz 3 to napewno :) Ale co potem, Szakala czy Św. z Bostonu :) Drugie widziałem, ale z chęcią obejrzałbym jeszcze raz bo to już dawno, a szakala jeszcze nie miałem okazji :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie zapomnieliśmy :D Kurcze, mam ciężki orzech do zgryzienia :) Rekruta po raz 3 to napewno :) Ale co potem, Szakala czy Św. z Bostonu :) Drugie widziałem, ale z chęcią obejrzałbym jeszcze raz bo to już dawno, a szakala jeszcze nie miałem okazji :( Wydaje mi sie ze szakala warto. Ogladałem dawno ale niektóre scenki pamiętam jak dzis - np z paczką papierosów. Ogólnie wg mnie mocny filmik i jesli jeszcze nie widziałeś to warto zobaczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Hostel - OMG~, ludzie nie ogladajcie tego filmu. Najgorszy film jaki w zyciu widzalem. Jest tak beznadziejny, ze nie da sie tego opisac... Dno, dno i jeszcze raz dno. Myslalem, ze jak Tarantino w tym palce maczal to bedzie jakis dobry film.. 0/10 Tylko mnie kochaj - bajeczka, ale w porownaniu z Hostelem film bardzo wartosciowy ;D A Szakal dobry, potwierdzam, 25 Godzina tez. Edward Norton to jeden z moich ulubionych aktorow. Filmy godne uwagi z jego udzialem: - American History X - Fight Club - The Score (rozgrywka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zapomniałeś dodać jego debiut (i jeden z najlepszych filmów): Lęk pierwotny. To rowniez jeden z moich ulubionych aktorów. Mak777 - tak chodzi mi o ten z McGregorem i (o wiele od niego lepszym) Ryanem Goslingiem (tym od Fanatyka). Cholera, musze ten film jeszcze raz obejrzec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _wortigern_ Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Rekrut - nie wiem moze za duzo sie takich filmow naogladalem ale w polowie wiedzialem juz jak to sie skonczy. Kiepska fabuła, nudny film, stracony czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Syriana no nie zawiodłem się ani troche na tym filmie. Polecam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ktoś jest fanem japoń. koreań. horrorków psycholog. np. Janghwa, Hongryeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 korn anime czy to anime w videoklipie to powstalo tylko na potrzeby korna czy moze jest to jakies ciekawe anime ? jesli tak to moze ktos zapoda nazwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Wydaje mi sie ze szakala warto. Ogladałem dawno ale niektóre scenki pamiętam jak dzis - np z paczką papierosów. Ogólnie wg mnie mocny filmik i jesli jeszcze nie widziałeś to warto zobaczyć. Właśnie oglądam :) Fajna akcja była :D "Trzymaj fajki" "Mówiłem że znosi" :lol: I po rączce :P A w piątek Park Jurajski na TVN :) Kurcze, powiem Wam że Polsat z filmami to się nie umywa do TVNu... W darmowej telewizji IMO nie ma lepszej stacji jeśli chodzi o dobre filmy... EDIT A po Parku Jurajskim będzie Statek Widmo (zajebisty soundtrack) :) Edytowane 11 Marca 2006 przez mak777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Derailed - genialny film, genialny scenariusz, nieprzewidywalny - 9/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A w piątek Park Jurajski na TVN icon_smile3.gif Kurcze, powiem Wam że Polsat z filmami to się nie umywa do TVNu... W darmowej telewizji IMO nie ma lepszej stacji jeśli chodzi o dobre filmy... no a na polszmacie niedługo poraz 532242 Dzień Niepodległości...a za tydzień pewnie Tajna Broń...się chłopaki powtarzają...20 filmów w kółko leci...:|...a i bloki reklamowe na dodatek...:| Jeśli chodzi o to ostatnie stwierdzenie - jeśli mówisz o telewizjach darmowych to się zgadzam... jeszcze jakby te reklamy zlikwidowali....:| TVP1 byłaby ok (brak reklam :) ) - tylko mogliby puszczać te lepsze filmy o bardziej ludzkich porach...o 20:00 szmiry lecą a wartościowe obrazy (np Skazani na Shawshank) zawsze około północy lecą...człowiek śmigający na 8:00 do budy się wyspać musi <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 no a na polszmacie niedługo poraz 532242 Dzień Niepodległości...a za tydzień pewnie Tajna Broń...się chłopaki powtarzają...20 filmów w kółko leci...:|...a i bloki reklamowe na dodatek...:| Jeśli chodzi o to ostatnie stwierdzenie - jeśli mówisz o telewizjach darmowych to się zgadzam... jeszcze jakby te reklamy zlikwidowali....:| TVP1 byłaby ok (brak reklam :) ) - tylko mogliby puszczać te lepsze filmy o bardziej ludzkich porach...o 20:00 szmiry lecą a wartościowe obrazy (np Skazani na Shawshank) zawsze około północy lecą...człowiek śmigający na 8:00 do budy się wyspać musi <_< Hmm, będzie dobry film na Polsacie, Negocjator... Tylko najgorsze jest to że 2h film na polsacie trwa ponad 3h... Reklamy, lotto, pogoda, bleeee.... TVN naszczęście nie ma tyle reklam i nie trwają po 10min... Choć ostatnio Polsat ostro ruszył, mają niby nowy plan marketingowy, zmiana szaty graficznej to był początek, teraz chcą dogonić TVN... Dla nas to lepiej ;) A BTW właśnie jestem po Szakalu i Świętych z Bostonu :) Szakal jak dla mnie 8/10 Święci z Bostonu 9/10 <<ten film ma w sobie coś niesamowitego... Zawsze oglądam go z przyjemnością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No ja też obejrzałem Świetych i jak zwykle dobrze sie przy tym filmiku bawiłem, a przed chwilą przeglądając filmweb trafiłem na fajne info dla ludzi którzy lubią anime a mianowicie od 21 marca w czasopiśmie "Kino Domowe - Magazyn DVD" bedzie GITS Stand Alone Complex cały pierwszy sezon. info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 korn anime czy to anime w videoklipie to powstalo tylko na potrzeby korna czy moze jest to jakies ciekawe anime ? jesli tak to moze ktos zapoda nazwe :P Jest to zbior wielu scenek z kilku roznych fimow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Ja od siebie mogę polecić komedię "Chłopaki na Ibizie". Edytowane 12 Marca 2006 przez daniel89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Hostel - OMG~, ludzie nie ogladajcie tego filmu. Najgorszy film jaki w zyciu widzalem. Jest tak beznadziejny, ze nie da sie tego opisac... Dno, dno i jeszcze raz dno. Myslalem, ze jak Tarantino w tym palce maczal to bedzie jakis dobry film.. 0/10 Tylko mnie kochaj - bajeczka, ale w porownaniu z Hostelem film bardzo wartosciowy ;D A Szakal dobry, potwierdzam, 25 Godzina tez. Edward Norton to jeden z moich ulubionych aktorow. Filmy godne uwagi z jego udzialem: - American History X - Fight Club - The Score (rozgrywka) American History X to dla mnie najlepszy film w dorobku Nortona. Fight Club mu ustępuje. W American History X pewna scena zrobiła na mnie dość mocne wrażenie, a mianowicie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przemeblowanie szczęki na krawężniku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 American History X to dla mnie najlepszy film w dorobku Nortona. Fight Club mu ustępuje. W American History X pewna scena zrobiła na mnie dość mocne wrażenie, a mianowicie » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przemeblowanie szczęki na krawężniku! American History X - to klasyka 10/10 - film porusza dosc smutna tematyke, koncowka byla strasznie smutna... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ja od siebie mogę polecić komedię "Chłopaki na Ibizie".A ja od siebie mogę ten film odradzic. IMO najzałosniejszy film jaki widzialem, no ale kazdy ma prawo do swojego zdania :> Z tych co lecialy wczoraj na telewizorni - Rekrut 7/10 - jakos mnie ten film nie wciągnął, dosc przewidywalny, Szakal 8/10 - słabe i standardowe zakonczenie, ale poza tym film OK. Z nowosci polecic mogę Monachium - bylem sceptycznie nastawiony do tego filmu ale pozytywnie sie zaskoczylem. Mocne kino (ale te gadane sceny mogliby nieco przyciąć, wiem czemu one służą, ale jednak jest ich za wiele i są zbyt długie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 No ja też obejrzałem Świetych i jak zwykle dobrze sie przy tym filmiku bawiłem, a przed chwilą przeglądając filmweb trafiłem na fajne info dla ludzi którzy lubią anime a mianowicie od 21 marca w czasopiśmie "Kino Domowe - Magazyn DVD" bedzie GITS Stand Alone Complex cały pierwszy sezon. info 8O :banana: 8O Nigdy nie lubiłem anime, ale kiedyś wpadł mi w rece właśnie GITS:SAC. Zachowywałem się jak małe dziecko, pochłaniając kolejne odcinki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ogladal ktos moze film CRASH ? Bo ma do mnie wpasc kumpela i niewiem czy warto poswiecic cenny czas na niego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ogladal ktos moze film CRASH ? Bo ma do mnie wpasc kumpela i niewiem czy warto poswiecic cenny czas na niego ;] film cenniejszy niz Twój jakże cenny czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Lord of War - 4/5 jak dla mnie bardzo przyjemnie się oglądało B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ogladal ktos moze film CRASH ? Bo ma do mnie wpasc kumpela i niewiem czy warto poswiecic cenny czas na niego ;]I teraz wszyscy będą pisać abyś oglądał ;) "The Matador" film średni ale... Nigdy Brosnana nie trawiłem ;) ale to chyba jego najlepsza rola :]] Super tam zagrał. Warto zobaczyć. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Ogladal ktos moze film CRASH ? Bo ma do mnie wpasc kumpela i niewiem czy warto poswiecic cenny czas na niego ;] A przeglądałeś Tweaka? Najbardziej polecany chyba w tym temacie film :) No i dostał zasłużonego OSCARA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Crash swietne kino :P Dzis na TVP 1 o 22:55 Skazani na Shawshank ci co nie widzeli Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Crash swietne kino :P Dzis na TVP 1 o 22:55 Skazani na Shawshank ci co nie widzeli Polecam! Skazani na Shawshank jest 6 moim ulubionym filmem! :) Dzisiaj z radością zobaczę go po raz enty. :D Jutro natomiast na Polsacie pojawią się chyba największe "fajerwerki" w historii kina, "Independence Day". Jakimś cudem zawsze oglądam ten film. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 (edytowane) Basen - 0.5/10. Kolejny kretyński film o kretyńskiej amerykańskiej "młodzerzy" dla amerykańskich kretynów. Morderca prawiczek miał trudne dzieciństwo, więc postanowił wziąć maczetę i posiekać znajomych jak jakiś Punisher....nie mogę....żałość i nędza :? Edytowane 12 Marca 2006 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 A wlasnie Slayer przypomniales mi bardzo dobry filmik pt. Punisher, oczywiscie chodzi mi o wersje z Dolph'em Lundgren'em :D, remake z 2004 nie byl juz taki fajny :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...