JROX Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zmieniłem kompa i teraz zamiast starej alc885 mam alc892 która, nie oszukujmy się, gra gorzej.Nie chce ładować kasy w kartę dźwiękową dlatego chciałbym się zapytać, czy da rade tą kartę podpiąć do Asrocka z97 pro4?Stara karta była dołączona do DFI LT P35 i podłączona tasiemką 12 pin, w nowej mam wyjście na front panel, ale tam jest 11 pinów tylko. http://www.overclock3d.net/gfx/articles/2008/02/11153126950l.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 (edytowane) To nie wina kodeka tylko sterów , wszystkie realteki na nowszych systemach i sterach brzmią jak kupa. Edytowane 21 Sierpnia 2014 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tak nie podłączysz.... bo w DFI nie podłączałeś do Front panel tylko do magistrali PCI/USB/ inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Sideband, nie wydaje mi się żeby to było problemem. Wcześniej miałem różne stery, bo po każdej reinstalce systemu ściągałem nowe. A teraz różnica jest znaczna...Kwazor, no wiem, ale gniazdo front panel najbardziej przypominało to o które mi chodzi [;Czyli nici z tej karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Przeczesałem info o tym Asrocku i nie ma portu do podłaczenia zew muzycznej... wiec lipton panie... coż chyba pozostanie szukanie czegoś na pci / EX jesli ta muzyczna to łajno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Stara też jakaś specjalna nie jest, ale gra zauważalnie lepiej.No nic, zaczynam się rozglądać za nową.Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Katowałem wszystkie te realteki od 850 do 1150 one brzmią podobnie, tylko stery knocą brzmienie. Sciagnij sobie modowane stery 2.70 xfi i do tego panel panel xfi mb3. Ale masz na płycie pci , więc kupisz dobrą kartą za groszę. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (edytowane) Sideband, w końcu znalazłem odpowiednie mb3 i dziadostwo zdziałało cuda :)Gra wreszcie tak jak przedtem, a może i nawet troszkę lepiej :) Dzięki! Edytowane 22 Sierpnia 2014 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...