kazik500 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Witamzastanawiam się nad zakupem myszki, miotam się pomiędzy tymi :http://allegro.pl/a4tech-xgame-x7-x747-laser-oscar-blue-3600dpi-dzis-i4621102816.html http://allegro.pl/a4tech-xl-750bk-x750-xl750bk-avago9500-podkladka-i4651524675.html http://allegro.pl/a4tech-mysz-game-bloody-v7-usb-laser-3200dpi-gw24m-i4635475645.htmlto chyba najlepszy wybór w tej cenie?a może lepiej dołożyć parę groszy i kupić coś lepszego?Czy do tych myszek musi być jakaś specjalna podkładka czy zwykła materiałowa od A4tech wystarczy? Nie chcę, aby myszka była zbyt czuła, przyzwyczajony jestem do kiepskich myszek z supermarketu i ciężko będzie mi się przestawić na super czułą mysz.Proszę o odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) V7 mam (niestety) i nie polecam, kiepski sensor. Edytowane 12 Października 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik500 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 ktos cos doda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Nie chcę, aby myszka była zbyt czuła, przyzwyczajony jestem do kiepskich myszek z supermarketu i ciężko będzie mi się przestawić na super czułą mysz. Proszę o odpowiedź Przecież ilość dps jest regulowana! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 a4tech to ogolnie nie jest firma wysokich lotów produkty są 'ok'. Po przesiadce z myszek marketowych na a4tech bedziesz w zadowolony. Warto zaopatrzec sie tez w ich 'dedykowana' podkladke bo v7/x7 nie chca po wszystkim jezdzic. Sam uzywam a4tech xg-760 z podkladka a4tech x7-500mp i nie mogę narzekać. soft też znośny, makra wedle uznania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k930 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2014 Podepnę się do tematu, bo też szukam czegoś podobnego. Zainteresowałem się tym A4Tech X747. Czy wszystkie x747 są na avago 9500, czy takie można zdobyć tylko allegro? O co chodzi z tym sterownikiem Oscar? Czy trzeba płacić za odblokowanie myszki żeby go zainstalować? Nie żeby mi był potrzebny, ale chciałbym wyłączyć diodę, bo mi przeszkadza. Oprócz tych, które zaproponował autor znalazłem jeszcze A4Tech BLOODY WINNER T7 - optyka na avago A3050, ale domyślam się że jest podobna do reszty, w dodatku ciężko się czegokolwiek o niej dowiedzieć. szukam myszy do 100 zł, gdyż w moim kupionym na szybko A4Tech X-750F po 6 latach zjechał się scroll. Szukam jednak czegoś z przyciskami wstecz i dalej, bo bez tego nie da się przeglądać Internetu i skakać po folderach. Teraz na szczęście nie muszę kupować myszki w 5 minut, więc chciałbym nie dać się znowu naciąć na podmienione sensory. Domyślam się, że w tej kwocie pozostaje szukać optyki na jakimś avago.Co sądzicie o tych? Warto do nich dopłacać?NATEC GX69Sharkoon Drakonia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...