KAZ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 pytanie jak w poscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie wiem czy będzie się nadawć ale w sklepach z dywanami są dwustronne taśmy do przyklejania chodniczków do podłogi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na pewno nie bedzie sie nadawac. a w kwestii tasmy poczytaj np. TU i pogadaj z rosiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Nie wiem czy będzie się nadawć ale w sklepach z dywanami są dwustronne taśmy do przyklejania chodniczków do podłogi :D wyprobuj to najpierw u siebie w kompie, a pozniej polecaj innym. Moze akurat doradzasz komus, kto wie tyle co ty (czyli nic), i jeszcze by spowodowal np pozar, w lepszym przypadku zaswinil by kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nie wiem czy będzie się nadawć ale w sklepach z dywanami są dwustronne taśmy do przyklejania chodniczków do podłogi :D Ja mam tak przyklejony drugi radiator na plecach grafiki i działa (czytaj oddaje ciepło) Ale na chipset bym się tak nie odważył przykleić :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 SZUKAJ - BYLO!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 wyprobuj to najpierw u siebie w kompie, a pozniej polecaj innym. Moze akurat doradzasz komus, kto wie tyle co ty (czyli nic), i jeszcze by spowodowal np pozar, w lepszym przypadku zaswinil by kompa. Oho, widze ze ktoś tu sie uważa za boga - nieładnie!! Druga sprawa to jesteś koleś jakiś sztywny i nie znasz sie na żartach. See ya :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 na pewno nie bedzie sie nadawac. a w kwestii tasmy poczytaj np. TU i pogadaj z rosiem jakis czas temu mu wyslalem pare pw i nic nie odpisal czyli pewnie sprawa nieaktualna ... a moze ktos wie gdzie w poznaniu mozna kupic taka tasme i jak ona sie dokladnie nazywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja kiedyś stosowałem zwykłą dwustronną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Druga sprawa to jesteś koleś jakiś sztywny i nie znasz sie na żartach. See ya :) dobra dobra, jeden zart zrozumie, a inny nie i spieprzy sobie kompa przez twoje kretynskie zarty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Chyba logiczne: w temacie jest taśma do radiatorów - chyba każdy o zdrowych zmysłach nie naklei taśmy do dywanów :) Chyba na tym forum są inteligentni ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Chyba logiczne: w temacie jest taśma do radiatorów - chyba każdy o zdrowych zmysłach nie naklei taśmy do dywanów :) Chyba na tym forum są inteligentni ludzie Te, kozak, a przeczytałeś mojego posta? U mnie jest do dywanów i sobie radzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najmad Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Qrcze ja tez usielnie poszukuje takiej tasmy!!; tasma do dywanow? czy ona jest taka zolta, szeroka? mam taka i na nia przykleilem radiatora na sb, radiatorki grzeja sie jak pieron wiec tasma dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ja mam radiatorki na zwyklej tasmie dwustronnej i spisuje sie bardzo dobrze. Nie ma to najlepszej przewodnosci cieplnej ale gwarantuje ze radiatorki na pamieciach mam naprawde cieplutkie :D . Dodam ze sprawdzalem kilka tasm i najlepsza jest taka cienka bez tej siateczki. Na tej tasmie mam radiatorki na SB i pamieciach pewnie juz ze 2 miesiace i nic jeszcze nie odpadlo. Za 4 zlote od rolki to chyba lepsze rozwiazanie niz klej termoprzewodzacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 na razie ryzykujecie z elementami, ktore nie osiagaja jakichs ekstremalnych temp. nawet mimo zastosowania izolatora w postaci tej tasmy (zastanowcie sie jak cieple bylyby te radiatory gdyby zastosowac cos, co przewodzi cieplo ...) ale najzupelniej niewskazane jest jej stosowanie w powazniejszych celach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Może jednak klej termoprzewodzący http://www.4max.pl/produkt.asp?g=67&gg=62&id=72 cena umiarkowana to chyba najlepsze rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Może jednak klej termoprzewodzący http://www.4max.pl/produkt.asp?g=67&gg=62&id=72 cena umiarkowana to chyba najlepsze rozwiązanie hmmm klej jak klej spoko trzyma bdb przewodnosc cieplna - ale.... co jak sie sfajczy karta(juz pare ich bylo:P), albo ja bedziesz chcial sprzedac za jakis czas?? To co serwis ci przyjmie z pozostalosciami kleju na kosciach ram??? -np redki tam gdzie niema firmowo radiatorow. Bo tak w geforcu zakrywa sie firmowym i ok - nawet proba czyszczenia skrobania rozpuszczlniki po uzyciu kleju arctic alumina - sa psu na bude i tak karty nieprzyjma bo bedize widac i w tedy w plecy kupe kasy bo sie tasmy miedzianej niedalo:P taka miedziana 3m duzo sie tak bardzo nierozni od klejow termoprzewodzacych swoimi parametrami a wlasnie gdize mozna dostac na terenie wrocławia taka tasme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jak chcesz karte sprzedawac albo serwisowac i sie boisz to jej nie moduj. a jak modujesz to porzadnie, bo i tak zaplacisz jak odwalisz fuszere ... klej nie jest jedynym rozwiazaniem - niektorzy stosuja tylko kropelke kleju, reszta - pasta (wlasnie po to zeby dalo sie w miare latwo usunac); inni maja jedynie paste, ale z roznego rodzaju zapinkami (nawet wygieta szprycha sie nada) a tasma termoprzewodzaca - to wlasnie temat postu :D ma nienajgorsze wlasciwosci i jest o niebo lepsza od zwyklej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 jak chcesz karte sprzedawac albo serwisowac i sie boisz to jej nie moduj. a jak modujesz to porzadnie, bo i tak zaplacisz jak odwalisz fuszere ... klej nie jest jedynym rozwiazaniem - niektorzy stosuja tylko kropelke kleju, reszta - pasta (wlasnie po to zeby dalo sie w miare latwo usunac); inni maja jedynie paste, ale z roznego rodzaju zapinkami (nawet wygieta szprycha sie nada) a tasma termoprzewodzaca - to wlasnie temat postu :D ma nienajgorsze wlasciwosci i jest o niebo lepsza od zwyklej LOL Twoim zdaniem jak sie moduje i jak niezjarasz karty czy cos to niejestes oc master? - nie nieoto chodzi:D Widzisz ja juz począwszy od rivy tnt a kończąc na nieudanym vmodzie geforca 3ti:P a ni razu nie bylem w plecy - zawsze do serwisu - gadka oraz troche myslenia przy zabiegach kosmetycnych i nowa karta (zawsze splaona oddaje a mam nowa np geforca 3 ti zamienilem za doplata na radeona 9500:) Tak wiem sa ludzie co ostrzą noże na pamieciach , sa tez tacy co uzywaja taśmy do dywanów , sa tez tacy co uzywaja kropelki:) - ja tego nigdy robic niebede LOL - wole tasme termoprzewodzaca albo arctic alumine:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 a może wiecie gdzie w katowicach lub okolicach można dostąc coś takiego? bo jak nie to chyba będe musiał swojego herca zwykłą dwustronna potraktować :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Teo - absolutnie nie twierdze, ze zniszczenie czegokolwiek jest potrzebne, zeby osiagnac "wyzszy poziom". to, co twierdze brzmi: jesli nie jestes w stanie/nie masz checi poniesc finansowych konsekwencji swojej zabawy - nie modduj. wypadki chodza po ludziach, a nie we wszystkich serwisach dadza sobie wcisnac kit. a pomysly, ktore podawalem sa stosowane przez wielu ludzi z rownym, a moze nawet lepszym skutkiem niz tasma dwustronna (termoprzewodzaca oczywiscie) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 chce sobie nowy sprzęcior kupić i jestem cieakwy które servisy przyjmoą bez gadania spalony sprzęcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 moze zrobic by tak ze kupic np na 4mx takie radiatorki http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=247 ktore maja tasme dwustronna , kosztuja one 12zl , i jak sie chce to odkleic ta tasma i wrzucic na radiatorki ktore sie ma swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankowski Opublikowano 10 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2019 Sprawdz w Dacpolu. Oni tam sprzedaja take rzeczy. Zawsze jak czegos potrzebuje, to jest wiec moze i Ty coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...