Gość GRAHAM. Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam. Kupiłem dziecku telefon na androidzie. Dodam ze sam jestem symbianowcem i dopoki moja nokia 808 nie umrze to nim pozostane. Jednakze jak wielkie bylo moje zdziwinie kiedy zaczalem instalowac gry. Dostep do kontaktow. DO karty SD. Do aparatu. Okreslanie lokalizacji. DOstep do prawie wszystkiego. Nie wiem co mam o tym myslec. Jaki jest wasz punkt widzenia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jaki jest wasz punkt widzenia?Nikt już nie robi dobrego gunwa. Whatsapp na Symbiana przestał działać (tak mi napisał), nawigacja nie jest już aktualizowana, co z tego, że sprzętowo mojej N8 nic nie dolega, jak z powodu tych dwóch stała się bezużyteczna i musiałem kupić Lumię 1020, bo aparat foto. Którą wyprodukował Microsoft a nie Nokia i to niestety widać - czy chcesz przesłać swoje foty pindola do jakiejś chmury? Czy chcesz założyć konto Microsoft, żeby ściągać apki do pierdzenia? Nie? To nie ściągniesz, żryj gruz frajerze. Cóż, postęp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Witam. Kupiłem dziecku telefon na androidzie. Dodam ze sam jestem symbianowcem i dopoki moja nokia 808 nie umrze to nim pozostane. Jednakze jak wielkie bylo moje zdziwinie kiedy zaczalem instalowac gry. Dostep do kontaktow. DO karty SD. Do aparatu. Okreslanie lokalizacji. DOstep do prawie wszystkiego. Nie wiem co mam o tym myslec. Jaki jest wasz punkt widzenia? Albo akceptujesz albo wy...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Prędzej na serwery firm XXX, YYY i ZZZ, które będą chciały sprzedać Twojemu dziecku kupę <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a za Twoje $$$ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yog-Sothoth Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ot Android, daj mu wszystko bo inaczej nie zadziała. Na BB instalując można bez problemu nie zgodzić się na dostęp apki do zasobów, najwyżej część funkcji nie będzie działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Jaki jest wasz punkt widzenia? To chłam, wiec nie używam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam. Kupiłem dziecku telefon na androidzie. Dodam ze sam jestem symbianowcem i dopoki moja nokia 808 nie umrze to nim pozostane. Jednakze jak wielkie bylo moje zdziwinie kiedy zaczalem instalowac gry. Dostep do kontaktow. DO karty SD. Do aparatu. Okreslanie lokalizacji. DOstep do prawie wszystkiego. Nie wiem co mam o tym myslec. Jaki jest wasz punkt widzenia? Mój punkt widzenia jest taki, że zawsze warto przeczytać opis apki w sklepie co ona dokładnie chce robić. Np. dostęp do kontaktów jest niezbędny, żeby z poziomu apki można było coś wrzucić na FB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Oto proste rozwiązanie Twego problemu: http://www.androidcentral.com/cyanogenmod-updating-privacy-guard-20-new-features-coming-cm102 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.thialfihar.android.apg&hl=en A to zaawansowane: http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/xprivacy-ultimate-android-privacy-app-t2320783 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dobra dość, po pierwsze nie ten dział, a po drugie słaby troll. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...