radzio77 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Cześć ja jestem Radek i mam problem ze zrobieniem formatu, nigdy tego nie robilem ale wiem o co w tym chodzi wszystko zrobilem jak jest w tym filmiku Posiadam windows 8 już wszystko było ustawione przy kupieniu wszystko zainstalowane więc tylko włączyłem do zasilania i było wszystko git.Ale teraz chcę zrobić zeby laptop wrócił do ustawień fabrycznych z powodu drobnego zamulenia laptopa, Wiem że chodzi tu też o partycję recovery ale nie wiem czy ją mam ponieważ wszystko robie na tym filmiku jestem już na wybraniu ustawień jakie formatowanie chce użyć szuka szuka i wyskakuje : Brak niektórych plików włóż nośnik danych coś w tym stylu : Nie wiem co dalej zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zacznij od przeczytania instrukcji obsłógi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 takie przywracanie systemu niewiele daje i raczej wydajności nie przywraca, już bardziej defragmentacja i oczyszczanie dysku bardziej bym polecał zrobienie obrazu systemu i zrobienie full formata, ale to już dłuższa zabawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekl7 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2015 Przecież nie masz recovery, a może sam usunąłeś? W oknie system jest logo Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub3711 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chwila, chwila... Partycja "Recovery" jest ukryta i jej nie zobaczysz. Chcesz po prostu zainstalować system od nowa, czy spowodować aby obecny już nie "mulił" ? Jeśli to pierwsze, to poczytaj w necie o czymś takim jak instalacja systemu z partycji recowery. Ja, aby zrobić reinstalke systemu w moim laptopie musiałem podczas włączania kliknąć (chyba 3 lub 5 razy) F6 i automatycznie pojawiało się okno instalacji systemu. Nie wiem czy o to Ci chodziło, ale mam nadzieję że pomogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...