mich42 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 taxi . Musi bardzo szybko reagować tzn. Odbierać zlecenia i wysyłać . Internet mam lte plus . Żadnych innych aplikacji nie będę używał z tego telefonu . Proszę o pomoc i doradztwo . Jestem totalnym laikiem w telefonach . Nie wiem na co mam zwracać uwagę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Note4 starczy ci aż nadto, a to e czy c to nie wiem co masz na mysli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Pewnie chodziło mu o F czy C. Wersja ze Snapem 805 lub Exynosem 5433. Zdecydowanie lepiej wybrać tę drugą opcję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich42 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) A , na co trzeba zwracać uwagę przy wyborze telefonu który musi być bardzo szybki w internecie .teraz używam note 3 i jest wolny jeżeli chodzi o moje wymogi . Edytowane 14 Lutego 2015 przez mich42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 Wczoraj wyszedł android 5.0 dla note 3. Zrób pełen wipe przed i po jego wygraniu. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 mich42 w twoim przypadku chyba lepsze by było oddanie fona fachowcowi w serwisie, niech ci wyczyści system, odinstaluje zbędne aplikacje, nakładki i telefon powinien przyspieszyć, zmiana słuchawki chyba nie jest potrzebna do twoich zastosowań, no ew. może kupno nexusa bo jest na czystym androidzie bez dodatków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2015 @up niee. Wystarczy ze zrobi full wipe... Wysłano z mojej Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich42 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Co to jest wipe . Przepraszam , ale jestem laikiem w tych sprawach . Jeżeli możesz bardziej wytłumaczyć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Wipe to jest wyczyszczenie wszystkiego z telefonu. Po prostu masz telefon jak z pudełka ;) Wysłano z mojej Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich42 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 To co , mam przywrócić ustawienia fabryczne i to wystarczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 czy ja wiem, ustawienia fabryczne też nie są idealne, włączy mu sie synchronizacja, aktualizacje, inne cuda i tyle z tej wydajności zostanie, tu trzeba dobrego serwisanta co ustawi fona pod jego potrzeby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich42 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Gdzie w warszawie takiego znaleźć ? Czy w serwisie samsunga to zrobia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) powinni sie znać, ja niestety nie jestem z wawy więc nie poprowadzę w tej kwestii rozwijając nieco temat, niech ci zlikwidują nakładkę touchwiz, powyłączają aktualizacje, synchro, ustawią max wydajność ( w taxi może ładować telefon) może nawet wgrają kernela z innymi ustawieniami i nie poznasz telefonu fachowiec będzie wiedział co zrobić, amator się wystraszy :) Edytowane 15 Lutego 2015 przez TSRules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Zrób tak jak napisałem Reset do fabrycznych. Na kompie zasinstaluj KIES. Wykryje ci androida 5.0, zrobisz update i znów wipe. Fon będzie smigał. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mich42 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 (edytowane) Smartfon Motorola Nexus 6 Midnight Blue SM4034AY2N3 czy taki telefon lepszy by był od samsunga note 3 i 4 ? Edytowane 15 Lutego 2015 przez mich42 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Chlopie nie udawaj nipełnosprytnego. Note 3 to sprzęt petarda. Zrób to co mówię i ciesz się wydajnością albo nie marnuj naszego czasu. Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4b1dd3n Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 czy ja wiem, ustawienia fabryczne też nie są idealne, włączy mu sie synchronizacja, aktualizacje, inne cuda i tyle z tej wydajności zostanie, tu trzeba dobrego serwisanta co ustawi fona pod jego potrzebyTo niech wyłączy kopie zapasowe w ustawieniach... Po co mu coustom kernel.... Wysłano z mojej Moto G Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Note 4 to jeden z najwydajniejszych smarków na rynku, nie ma opcji by ci to nie zapieprzało. Dodatkowo masz rysik, który dla mnie podwyższa funkcjonalność 100% :P O <span style='color: red;'>[ciach!]</span>łach typu wydajna bateria, najlepszy ekran na rynku nie wspominam nawet. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...