Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

taxi . Musi bardzo szybko reagować tzn. Odbierać zlecenia i wysyłać . Internet mam lte plus . Żadnych innych aplikacji nie będę używał z tego telefonu . Proszę o pomoc i doradztwo . Jestem totalnym laikiem w telefonach . Nie wiem na co mam zwracać uwagę .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mich42  w twoim przypadku chyba lepsze by było oddanie fona fachowcowi w serwisie, niech ci wyczyści system, odinstaluje zbędne aplikacje, nakładki i telefon powinien przyspieszyć, zmiana słuchawki chyba nie jest potrzebna do twoich zastosowań, no ew. może kupno nexusa bo jest na czystym androidzie bez dodatków

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powinni sie znać, ja niestety nie jestem z wawy więc nie poprowadzę w tej kwestii

rozwijając nieco temat, niech ci zlikwidują nakładkę touchwiz, powyłączają aktualizacje, synchro, ustawią max wydajność ( w taxi może ładować telefon) może nawet wgrają kernela z innymi ustawieniami i nie poznasz telefonu

fachowiec będzie wiedział co zrobić, amator się wystraszy :)

Edytowane przez TSRules

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy ja wiem, ustawienia fabryczne też nie są idealne, włączy mu sie synchronizacja, aktualizacje, inne cuda i tyle z tej wydajności zostanie, tu trzeba dobrego serwisanta co ustawi fona pod jego potrzeby

To niech wyłączy kopie zapasowe w ustawieniach...

Po co mu coustom kernel....

Wysłano z mojej Moto G

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Note 4 to jeden z najwydajniejszych smarków na rynku, nie ma opcji by ci to nie zapieprzało. Dodatkowo masz rysik, który dla mnie podwyższa funkcjonalność 100% :P

O <span style='color: red;'>[ciach&#33;]</span>łach typu wydajna bateria, najlepszy ekran na rynku nie wspominam nawet.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi