galaxy_938 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Powieccie mi czy wiejdzie szybszy procek po aktualizowniu biosa:) :D :) :D co moge zrobić nowego po aktualizowaniu biosa ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ile jeszcze założysz topiców o właściwe tyn samym. Co my google jestesmy czy co. Szukaj zoabcz na stronie porducenta, co może my ci mamy szukać i podsuwać gotowe odpowiedzi. Wywalić ten topic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 O czym ty do mnie rozmawiasz. Napisał byś choć raz coś z sensownego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 galaxy ty nawet w temacie tego topicu popelniles blad ortograficzny, to nawet ja takich gaf nie sypie...a odpowiedziec na to pytanie mozesz sobie sam wchodzac na strone producenta twojej plyta glownej.....to takie trudne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Ta normalnie jak zmienisz biosa to 100% oprzyspieszysz proca :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Znowu piszesz właściwie o tym samym. Może coś nowego wymyślisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ale mu DareDevil pofieciałeś :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 wejdzie, wejdzie nawet 3Ghz!!!! a jak jeszcze pokręcisz :lol: :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 słyszałem że do twojej płyty jest specjalny bios, po wgraniu którego możliwe staje się włożenie procesorów AMD z XP włącznie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 słyszałem że do twojej płyty jest specjalny bios, po wgraniu którego możliwe staje się włożenie procesorów AMD z XP włącznie...Opteron też wejdzie!!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 E bandit przed godziną pytał czy taśmy ata (nie wiedział nawet jak to się prawidłowo nazywa) naja wpływ na podkecanie proca :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 jasne że mają, ja nawet słyszałem że jak się postawi kompa do góry nogami to jest przyrost 25% w 3dmarku bo wtedy dane z grafiki do proca spływają szybciej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Proponuje ci nowy temat: "Wpływ obudowy PC'eta na podkręcanie karty graficznej", lub coś podobnego (może ktoś ci to wytłumaczy, ale wątpie w to). :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Proponuje ci nowy temat: "Wpływ obudowy PC'eta na podkręcanie karty graficznej", lub coś podobnego (może ktoś ci to wytłumaczy, ale wątpie w to). :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:Słuchaj DareDevil nie wyśmiewaj się z kolegi bo sam nie jesteś lepszy(klika topiców w dół) a obudowa ma wpływ na podkręcanie grafiki :lol: zagiąłem cie? Porównaj sobie przepływ powietrza w MIDI tower i BIG tower jeśli nie wierzysz. :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 OKi. Zbłaźniłem się. Sorry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 ROTFL "powieccie mi" :lol: :lol: na kompach to sie moze nie znac ale zeby takie bledy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 galaxy_938, czy te numerki w Twoim nicku oznaczają "urodzony w sierpniu 1993 roku" ??? jeżeli tak, to może www.harry-potter.pl/forum bardziej Ci się spodoba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Wiem, zaraz będziesz płakał(a), że link nie działa :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 słyszałem że do twojej płyty jest specjalny bios, po wgraniu którego możliwe staje się włożenie procesorów AMD z XP włącznie...Opteron też wejdzie!!!! 8) Opteron to i bez aktualizacji biosa wejdzie, pytanie jest czy wejdzie PIV z HT, albo czy chociaż HT da się jakoś przeflaszować do AthlonaXP :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wielka akcja zakrojona na szeroką skalę - WSZYSCY IGNORUJĄ BEZSENSOWNE TOPIKI galaxy'ego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...