Zoltar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Jedna chodizla do tej samej szkoly co ja, do rownoleglej klasy. Panowie - dno to malo :) Duzo by opowiadac. Ale jej IQ to w okolicach trzepaka :D. Nie wiem jak inne ale cos mi sie wydaje ze podobnie . niewazne IQ wazne zeby miala dobry polyk :lol: Może inaczej, musi ciągnąć jak odkurzacz :lol: :lol: :lol: :wink: 2-3 całkiem niezłe, reszta dno totalne. Pomijam Ich IQ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 ... i zawsze jest tak że wygrywa ta, która ci się najmniej z nich podoba =) za to największej ilości sędziom d u p y dała ;) ech - ot wybory mis polonia. Jako jeden z konkórsów mogliby zrobić robienie lachy na czas ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ... i znowu jouree (nie wiem jak to sie pisze, wymawiać "żiri" :) ) da sie nabrac na tekst typu "Ja, gdybym wygrała pokaźną sume pieniędzy, na pewno przeznaczyłabym ją na dobroczynność." heh, jakie to słodkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Wlasnie ,najbardziej mnie wku*wiaja ich teksty typu: "Mam plan jak zapobiec glodowi na swiecie...." "Chcialabym pomagac ludziom..." "Moim marzeniem jest doprowadzenie do pokoju na swiecie..." I zamieniaja ten cyrk w szopke ;] ,co do metod dostania sie na konkurs to mimo wszystko uwazam ze bardziej maja tu znaczenie wtyki i kasa jak umiejetnosci "oralne" ,ale kto wie. Wogole to cale to przedsiewziecie to porazka ,jush lepiej zalaczyc playboya ,dziewczyny ladniejsze, i nikt nie sciemnia ze chodzi o wartosci duchowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hehehehe nieźle - nio ale przyznajem racje PANOWIE :P :) :) :) POZDROWIONKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 moze daj swoje zdjecie diablica, kto wie moze zostaniesz miss tweaka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 buuuuhahahha :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jedna chodizla do tej samej szkoly co ja, do rownoleglej klasy. Panowie - dno to malo :) Duzo by opowiadac. Ale jej IQ to w okolicach trzepaka :D. Nie wiem jak inne ale cos mi sie wydaje ze podobnie . niewazne IQ wazne zeby miala dobry polyk :lol: Może inaczej, musi ciągnąć jak odkurzacz :lol: :lol: :lol: :wink: 2-3 całkiem niezłe, reszta dno totalne. Pomijam Ich IQ :wink: Gdzie tam pani Bean powinna wygrac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 moze daj swoje zdjecie diablica, kto wie moze zostaniesz miss tweaka :)sa chyba tylko 2 aktywne potencjalne kandydatki, wiec miejsce na podium zapewnione i 50% szans na zwyciestwo, nigdzie nie ma takich duzych szans :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Zreszta ten goguś prowadzący ten cyrk na TVN nie odbiega od nich zasadniczo poziomem intelektualnym. Dno i beznadzieja totalna. Im i jemu po prostu mówi się co mają powiedzieć, inaczej by się skompromitowali. Zresztą jak ktoś oglądał dokument "Szołbiznes po polsku" czy jakoś tak to wie jakie prawa rządzą w tej amatorszczyźnie nazywanej szumnie poską sceną artystyczną. Jak słyszę o polskich "gwiazdach" to się duszę ze smiechu. Tandetne naśladownictwo amerykańskiej popkultury, tyle, ze w polskim wydaniu jest to farsa. Ludzie, którzy dają się na nabrać traktowani są jak frajerzy, których zadaniem jest nabijanie kabzy organizatorom tych cyrków. Czy wysyłasz SMS-a czy nie to i tak nie ma żadnego znaczenia. Wygrywa ten, co miał wygrać a ty się naiwnie cieszysz, że miałeś w tym udział. Z powyższych względów nie chodzę na polskie filmy i nie słucham polskiej muzyki. Wolę oryginał niż kopię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dobrze gada! Dac mu Vodki :-] ,ale niedokonca sie zgodze sa w polsce artysci warci swieczki.Mam kilka orginalnych albumow kultu/kazika chociazby i nie czuje sie zrobiony w bambuko :). Ale jesli mowa o tkzw. kulturze masowej to to co piszesz jest w 100% prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekcie Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Kult i Kazik to nieliczni artyści, którzy się nieskomercjalizowali. Nie dali się wciągnąć w tzw. kulturę masową i też za to ich cenię. Sam Kazik przecież napisał w jednym ze swoich songów o telewizji, że "kto się tam pokazuje, tego ja nie szanuję". Nie pojawia się w ogóle na imprezach z okazji przyznawania jakichś nagród muzycznych, które przyznają sobie zadowolene z siebie "gwiazdy". Muszą się jakoś pocieszać bo przecież nikt ich plyt nie kupuje. W Polsce większość ludzi nie śmierdzi groszem i jak już ma ochotę wydać kasę na płytę to kupuje album zageranicznego wykonawcy, bo przecież płaci się za jakość a nie za szmirę. Kupuje się więc takie powiedzmy Pearl Jam a nie jakieś Kayah czy inną Kasię Kowalską, która nawet nie umie spiewać tylko wyje jakby ją obdzierali ze skóry. Tylko popatrzcie co ostatnio ze sobą zrobił Kukiz. Jeszcze wczesne Piersi to można było posłuchać. Teraz spiewa jakiś pop i disco polo. Zeszmacił się kompletnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jakby panienka odpowiadała tak: Jakbym wygrała kupe forsy to bym kupiła sobie super kompa z... Moje największe marzenie to wykręcić athlona 1700+ na 4 GHz i przebić dzika oszołoma. Chciałabym aby części komputerowe były za grosze. to bym na nią zagłosował ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 "Moje największe marzenie to wykręcić athlona 1700+ na 4 GHz i przebić dzika oszołoma." buhahahahahhahahahahahahahaa :D :D nie no Mąki respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Eeeeeeeee, mnie sie podobaja niektore. Co do inteligencji to nie bede ocenial po jednej wypowiedzi majacej na celu osiagniecie korzysci. Jest to praca jak kazda inna, jedni tyraja w piwnicy lutujac jakies gowna (ja :wink: ) inni machaja cyckami i kreca pupa, coz kazdy robi to co umie najbardziej. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jakby panienka odpowiadała tak: Jakbym wygrała kupe forsy to bym kupiła sobie super kompa z... Moje największe marzenie to wykręcić athlona 1700+ na 4 GHz i przebić dzika oszołoma. Chciałabym aby części komputerowe były za grosze. to bym na nią zagłosował ;))) sorki ale ja bym nei chciał dziewczyny, która nudziła by mi cały dzień o kompach itd. Wiem, że mozna podzielać pasję, ale np. jak idziesz z kumplami to baru czy cos to o kompach gadasz? :> Sorki ale takie dziewczyny mnie przerażają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 [...]Moim marzeniem jest doprowadzenie do pokoju na swiecie..."[...] a moim mazeniem jest wywolanie globalnej wojny termojadrowej ktora zniszczy taki ludzi jak ta osoba :evil: wqzaja mnie takie wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...