Czarek1010 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Witam. Zamowilem komputer na morele( jeszcze nie przyszedl, bez windowsa, skladany) i mam problem z windowsem. Mam tez laptopa i do niego mam plytke tylko nie wiem do czego sluzy? Czy to jest windows 8? A jak tak to czy da sie zainstalowac go na nowym kompie? Jest na niej klucz wiec mam nadzieje ze tak. (mam taka sama jak na zdjeciu) Czy moze pirat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Gdy leży na stole lub jest zainstalowany na lapku Asusa, z którym ta płytkę dostałeś, jest to legalny system. Gdy zainstalujesz na innym kompie, będzie to pirat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) tylko ze ja na lapku mam win 7 a tam jest 8 (chyba) i mialem kiedys komunikat, że windows jest nielegalny cos takiego https://www.google.pl/search?q=nielegalny+windows&espv=2&biw=1920&bih=951&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=M4uJVcmVFcGqsgHI3LSwBA&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=ta+kopia+windows+nie+jest&imgrc=cVOdje_UgDGCOM%253A%3BNehW0Cca5FWhdM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg838.imageshack.us%252Fimg838%252F391%252Fscreenhak.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fforum-laptopy.info.pl%252Fviewtopic.php%253Ff%253D6%2526t%253D6375%3B800%3B330 a moze koles zainstalowal win 7 pirata na moim kompie, potem usunal powiadomienie a win ten na plytce jest oryginalny??? Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Czarek1010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 tylko ze ja na lapku mam win 7 a tam jest 8 (chyba) i mialem kiedys komunikat, że windows jest nielegalny cos takiego A skąd ja mam wiedzieć, z jaką licencją kupiłeś laptop i jaki masz system, zainstalowany? a win ten na plytce jest oryginalny??? Przeczytaj mój wcześniejszy post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Nie wygląda mi to na normalną płytę z systemem . To może być tylko nagrane recovery lub płyta ze sterownikami i innym stuffem od Asusa . Nawet jak by to była instalka Win 8 to jak była dodana do Laptopa i zainstalowana na tym laptopie to w świetle prawa legalna jest tylko na tym laptopie , na każdym innym kompie to będzie pirat . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 A pirata nie polecacie? Jakie sa konsekwencje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 A regulamin forum czytał? Nie, nie polecamy. Konsekwencje? http://cybernecik.pl/ile-kosztuje-nie-legalny-windows-kary-za-posiadanie-nielegalnego-windowsa/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek1010 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czyli jak bede mial nielegalnego windowsa to policja przyjedzie do mnie do domu? Hahah Nie wierze ze kazdy z was ma oryginalny system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Za samą instalację czy posiadanie nielegalnego softu nic ci nie grozi . Dopiero w momencie jak twój komp trafi w ręce policji to możesz oberwać za to . W kwestii polecania pirackiego softu czy źródeł dojścia do takowego - tak jak pisze ULLISSES , regulamin forum tego zabrania . To nie forum warezowe . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...