grzechuk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 witam, potrzebuje małego piecyka, peryferia mam, tylko potrzebuje bebechów... Od trzech lat wyleciałem z obiegu i nie wiem jak wyglądają teraz cenowo i jakościowo podzespoły dobra do konkretów budżet 1500, ale może być więcej dobry proc z integrą z 8 ramu i 120 ssd mikroobudowa na 2 dyski (3,5' mam, przydaloby sie miejsce na ssd) do tego dvd - raczej konieczne usb30 - do dysku zewnetrznego na mobo zeby bylo wifi użytkowanie: office, internet, filmy, proste gry pokroju civ3 doradzicie cos sprawdzonego? tyle tych obudów teraz na rynku, a nie wiadomo co brac, bo zasilacze w wiekszosci to jakies noname'y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Może coś w formacie ITX ? Np. taki zestaw za ~1 500 zł Co prawda tam siedzi AMD A8 7650K + 4GB ramu i nie ma DVD-RW ale ram i DVD można dołożyć . Płyta ma Wifi wbudowane . Ew. zestaw za 2k zł po wyjęciu karty , tak samo trzeba dołożyć dodatkowe 4GB ramu i DVD-RW . Tutaj masz wydajniejsze CPU od Intela z nieco słabszą integrą ale płyta nie ma Wifi . Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Zestaw za 2k po wyjęciu grafiki będzie kosztował 1500pln do tego dołożyć kartę Wifi/4gb ram/dvd i wszystko śmiga, a jak chcesz na prawdę dobry procek to trzeba dorzucić do i5. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ten i3 ma integre, która pociągnie EU4 i CIV3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...