PolskiGaminger Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Witajcie! Mam zamiar kupić słuchawki wraz z mikrofonem tylko nie wiem jakie :/ I pytanie do was jakie słuchawki polecacie? Moje propozycje: Ozone Rage ST A4Tech Bloody G501 Napisze ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 A superlux hd668b? Podobna cena a dzwiek maja naprawde swietny ;) i nie polecam sluchawek z wbudowanym mikrofonem z wlasnego doswiadczenia. Dokupisz sobie mikrofon zalmana za 20zl i bedziesz zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) albo dokleisz mikrofon ze słuchawek za 10zł :) do super luxów idealnie pasują ;) (też mam 668b) Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dorzuć 25zł i bierz http://allegro.pl/superlux-hmd-660e-sluchawki-dla-graczy-sklep-gram-i5112466907.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGaminger Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Mam okazje kupić Siberie V2 Za 200 zł w kolorze pomarańczowym myśle również o Genius Zabius Ozonach blast ST :) PS. Nie chce sluchawek + dokupywany mikro ponieważ mam za dużo kabli. A i jeszcze nie lepiej kupić jakiejś dźwiękówki do 100 zł (zewnętrznej) i Genius Lychas? Chodź jak lepiej bedzie kupić Superlux 668B + Zalman to ok! ;) Edytowane 2 Września 2015 przez PolskiGaminger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Patrz mój poprzedni post. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGaminger Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Niestety budżet mi sie zmienił na 150zl! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Tak czy inaczej - 99% słuchawek "gamingowych" za 100 - 200 zł ma przetworniki (głośniczki) identyczne jak w słuchawkach do skype'a za 30 zł. Cena bierze się ze znaczka marki, ładnej obudowy i wydrukowanego na pudełku podpisu tego czy innego gracza. Jeśli chcesz kupić słuchawki to tylko i wyłącznie produkt muzyczny bez mikrofonu + mikrofon osobny za ok 20 zł. Dobre zestawienie jest tu: http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/ Patrz oczywiście na górę listy, w tych tańszych, nie na dół na słuchawki w cenie dobrego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Ja ci jeszcze podrzucę te: http://allegro.pl/beyerdynamic-dtx710-sluchawki-nauszne-sklep-gwr36m-i5662539598.html A może koledzy jeszcze co innego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Tak czy inaczej - 99% słuchawek "gamingowych" za 100 - 200 zł ma przetworniki (głośniczki) identyczne jak w słuchawkach do skype'a za 30 zł. Cena bierze się ze znaczka marki, ładnej obudowy i wydrukowanego na pudełku podpisu tego czy innego gracza. Jeśli chcesz kupić słuchawki to tylko i wyłącznie produkt muzyczny bez mikrofonu + mikrofon osobny za ok 20 zł. Dobre zestawienie jest tu: http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne-i-dla-graczy/ Patrz oczywiście na górę listy, w tych tańszych, nie na dół na słuchawki w cenie dobrego komputera Jestem ciekaw czy gdzies mozna pod 1 dachem odsluchac wiekszosc pozycji do 250zl... , w Warszawie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Mp3store? Chyba mieli pkt. w Warszawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...