Makduf Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Odświeżmy trochę temat. Panowie mam pewien problem z opcją sieciową. Łączę się z ziomkiem meczyk gra wszystko gites jest ale mam tzw "matrixa". W pewnych momentach, gra zwalnia (wygląda to trochę jak z matrixa) czy ktoś wie dlaczego coś takiego się dzieje? Wiem lag = stop gra, a tu jest zwolnienie płynności gry. Ktoś ma jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zwalnia właśnie w momencie jak jeden z graczy ma problemy z netem, tutaj tak się to objawia - spowolnieniem gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dobra ale lagi po mojej stronie czy osoba z którą gram ma lagi i dlatego świat zwalnia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Jeśli osoba z Tobą grająca ma lagi to u Ciebie to też będzie widoczne. A zatem jeśli lagi i "zwalniający świat" ma miejsce w meczach tylko z tą osobą to możesz mieć pewność na 99%, że to problem tej osoby. Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Piehursson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Dobra ale lagi po mojej stronie czy osoba z którą gram ma lagi i dlatego świat zwalnia? Nie do ustalenia dopóki nie przebadacie swoich łączy, zróbcie jakieś pingi itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Dobra ale lagi po mojej stronie czy osoba z którą gram ma lagi i dlatego świat zwalnia?Ze mną problemów z lagami nie miałeś. :DPozdrawiam. :) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 9 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2016 Absolutnie żadnych a i tak w pipkę dostałem :D Chodziło mi o połączenie z ziomkiem, okazało się że miał pare wirusów dzisiaj już ok działało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2016 Absolutnie żadnych a i tak w pipkę dostałem :D Bez przesady. :D Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seler145 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2016 Warto kupić fife 16 bo porównywałem do 15 to są ogromne zmiany w całe fizyce i dodali kobiece drużyny :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Warto kupić fife 16 bo porównywałem do 15 to są ogromne zmiany w całe fizyce i dodali kobiece drużyny :banana:Jeśli posiadasz 15 to zmian jest kilka ale różnic wielkich raczej nie poczujesz. Kobitki to dodatek z którego mało kto korzysta. ;DJeżeli jednak masz "braki" w nowszych częściach Fif to polecam. ;) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Mój kolega chce kupić fife 16 dla 8 letniego synka. No ale jego komputer to: CPU - E8400 RAM - 4 GB 800 mhz GPU- GT 730 384 SP DDR5 1GB WIN7 x64. Da się na tym sprzęcie uruchomić tak nową grę jak Fifa 16 ? Dzięki. Edytowane 31 Stycznia 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Chyba nie za bardzo, zawsze może odpalić stronkę CanYouRunIT, tam przeskanuje mu kompa i stwierdzi czy się nadaje. Ale nie liczyłbym na cud. Moje pytanko z innej beczki. Chodzi mi o tryb jednego zawodnika (witrualna gwiazda tak się chyba nazywał ten tryb). Czy po przejściu na kamerę zza pleców również macie stałe 30 fps? Myślałem że mam poprostu za słabą grafikę by ogarneła całe boisko z tej perspektywy ale gdy odpaliłem frapsa miałem constans 29,9 fps. EA zablokowało możliwość przekroczenia tej granicy? (w ustawieniach mam włączone "ogranicz do 60kl/s" nie testowałem bez ograniczenia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Mój kolega chce kupić fife 16 dla 8 letniego synka. No ale jego komputer to: CPU - E8400 RAM - 4 GB 800 mhz GPU- GT 730 384 SP DDR5 1GB WIN7 x64. Da się na tym sprzęcie uruchomić tak nową grę jak Fifa 16 ? Dzięki. Na Originie jest dostępne demo Fify 16 - niech zassie i sprawdzi organoleptycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobex Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Witam, Odnośnie mam takie pytanie gram w fife 16 w trybie kariery zawodnika i zostałem wypożyczony do innego klubu czy mogę jakoś wrócić do starego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...