ath Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Warhammer: The End Times – Vermintide to sieciowa gra kooperacyjna rozgrywana w uniersum Warhammera. Gracze tworzą czteroosobową drużynę i wspólnie próbują przebić się przez hordy szczuropodobnych Skavenów. Za stworzenie gry odpowiada studio Fatshark, znane m.in. z Escape Dead Island oraz War of the Vikings. Akcja gry toczy się w mieście Ubersreik oraz jego okolicach. Niegdyś piękna metropolia została niemal w całości opanowana przez Skavenów i przekształcona w posępną strefę, przypominającą najgorsze kanały. Zadaniem zespołu graczy jest oczywiście odbicie lokacji z rąk szczurów, czemu służyć ma wykonywanie kolejnych misji. W skład drużyny wybawicieli przysłanych na miejsce przez Imperium, wchodzą cztery postacie reprezentujące jedną z pięciu dostępnych klas – m.in. łowcę walczącego przy pomocy pistoletów oraz sztyletów czy maga, specjalizującego się w ognistych czarach. Każdy z herosów ma własne motywy oraz historię, którą poznajemy podczas dialogów w trakcie rozgrywki. Przeciwnicy na których natrafimy podczas wykonywania misji różnią się nie tylko wyglądem, ale także rozmiarami. Specjalne jednostki Skavenów posiadają także specjalne ataki oraz umiejętności, np. przyciągnięcie bohatera w kierunku atakującej hordy. Pokonani wrogowie zostawiają po sobie ekwipunek, który można zebrać i aktywnie wykorzystywać w kolejnych potyczkach. Gra przedstawiona jest w perspektywie pierwszoosobowej, zaś sama oprawa graficzna cechuje się ciemną i mroczną kolorystyką, budującą klimat grozy.Źródło: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=26173 Klucze do bety - http://eu.alienwarearena.com/giveaways/warhammer-end-times-vermintide-beta-access-key-giveaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Już można grać jak ktoś dostał klucz steam na maila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 już można kupić :P jak bede miał kompa zjadliwego to zakupie bo wygląda zacnie a w lfd2 troche czasu przelatałem. To(lfd) plus klima z Warhammera i powinno byc miodzio :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Czyli to taki LFD tylko zamiast zombie mamy szczury? Nie wygląda to jakoś zachęcająco bo gameplayach ale opinie są pozytywne. Szkoda że betę przegapiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Trudniejszy od L4D, zajebisty system lootu. W przyszlosci ma byc podobno wsparcie dla modów (Steam Workshop). Edytowane 25 Października 2015 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Napaliłem się...ale premiera widzę 23.11.2015 Nie bardzo uśmiecha mi się grać teraz w betę. Chyba że jest sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 A nie pazdziernik?Ja mam na steamie dostepne, zadna beta czy wczesny dostep... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) http://allegro.pl/warhammer-end-times-vermintide-klucz-wysylamy-i5742534506.html Na allegro na wielu aukcjach jest taki tekst: Kupując u nas grę otrzymasz klucz, który nie tylko odblokuje dostęp do pełnej wersji w dniu premiery, która przewidywana jest na 23 listopada, ale także zapewni Ci także udział w trwających już beta testach! Klucze wysyłamy od ręki. Chyba ze cos namieszali? Edita Dobra kupiłem:P Edita2: Pograłem. Dynamiczna gra. Naprawdę to co widać na gameplayach w pełni oddaje dynamikę. Największy minus jak narazie to optymalizacja.... jakieś przycinki itd Oby było lepiej Edytowane 26 Października 2015 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...