majma Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 http://fun.from.hell.pl/2003-05-12.9999/po...podkrecony.mpeg heheh az dym napierdala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hehe niezle nb poszedł z dymem ale tego dymu cus za duzo chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Tego dymu rzeczywiście trochę dużo tam jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wogóle powinien laminat sie topic tesch,moze czegos tam dodali i dopiero krecili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dawno to już było :( nic nowego, dzis podobnie sie zakopciło z mojego Chieftec'a :( i nie wiem czy przez to tez radeon się nie poszedl paść bo na codeshicie komp z 9500 nie wstaje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 STARE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dawno to już było :( nic nowego, dzis podobnie sie zakopciło z mojego Chieftec'a :( i nie wiem czy przez to tez radeon się nie poszedl paść bo na codeshicie komp z 9500 nie wstaje :(ktos ostatnio napisał "zasiłka nie wybiera" miałem taka przygode 2 dni temu do piachu poszedł :proc,płyta i dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Podkręcanie czego? Przecież tam nie ma procesora :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 było jusz... ale ciekawe, tak bez proca kręcic samą płytę? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mobo z grilla/Gostek przypala zapalniczką/Energia z kosmosu. Niepotrzebne skreślić :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 stawiam na palnik od spodu, za dużo dymu jak na spalenie NB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majma Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 wiem ale pośmiac sie ciut mozna nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Palnik na pewno Bo to jest film chyba o podkrecaniu plomienia Niech jakis mistrz podkreci tak plyte by sie spalila bez CPU i RAMu, ciekawe jak mu sie to uda bez palnika i wysokiego napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 LUDZIE !!! czy wy slepi ?? 8O nie widzicie jaka to MOBO ??? 8O tosz to jakis szmelc na socket 7 - jeszcze ma sloty na SIMM'y PS2 na tej plycie raczej krecic sie nie da - , pozatym te plyty nie odpalaly bez proca nie widzicie , ze nic nie jest do niej podlaczone ??? 8O 8O 8O pozatym NB nie jaral by sie od spodu , tylko zaczelaby skwierczec wierzchnia warstwa :? ehhhhh kolo po prostu grzal palnikiem od spodu i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ktos ostatnio napisał "zasiłka nie wybiera" miałem taka przygode 2 dni temu do piachu poszedł :proc,płyta i dysk Pamietny dzien 13 grudzien 2k2 - wlanczam kompa - dym :cry: Poszly sie kochac wtedy zasilacz, plyta, A700@900, GF2Ti, 20GBHDD, CDRW 40 :/ o dziwo ramy przezyly tylko cdrw odratowalem bo bylo jeszcze na gwarancji :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Nie widzę sensu takiej "zabawy", szkoda PCB do takiej zabawy a i palnika też :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...