xequo Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 czesc wam nie wiem czy wybralem dobre forum ale w koncu mushe gdzies zadac to pytanie... otush od niedawna mam dziwny problem... jak tylko przez przypadek kopne bude to muj komp od razu robi restarta niezaleznie od systemu operacyjnego :?: :?: :( spotkaliscie sie z czyms takim :?: bo ja pierwszy raz... gdyby ktos wiedzial jak pomuc bylbym wdzieczny :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Sądze że to przez wrażliwy dysk twardy. Ja czasami też tak miałem i jak jebnąłem w kompa to się restartował :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 1. Obudowy się niekopie :) 2. Możliwe że zasilacz jest uszkodzony. 3. System operacyjny niema tu raczej nic do rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ja tak ostatnio miałem przez kabel zasilania HDD który nie łączył. Ale może to być również spowodowane czymś innym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 dzieki tego seagate'a zaraz wywale :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a czy nie jest to moze przez plyte glowna :?: dysk wywalilem a tu dalej to samo :cry: a moze to ten samsung no ale niedawno go kupilem i nie bylo takich problemow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Może masz jakiś noiezaizolowany kabelek który robi spięcie ?? Też tak moze być :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja tez tak mam ja schutrche przypadkiem kompa ale ostatnio poprzykręcałem płyte na wszytkies śrubki i już tak nie mam pewnie jak walisz to gdzies ci mobo styka lub cos w ten deseń i masz spiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 To może być wszystko. U mnie przerywa: Karta graficzna- waży ponad 0.5 kg z radiatorami i widać trochę się w slocie przegina, trza będzie to jakoś podwiesić. Kość ram- wcześniej w jednym slocie była inna pamięć, której PCB było grubsze niż tej, która jest teraz, i styki są ciut odgięte, a wolny slot mam przysłonięty CD-ROMem i nie mam jak przełożyć. Ale może być to też zimny lut gdziekolwiek, peknięta ścieżka, etc. Jak Ci zależy, poruszaj ostrożnie wszystkim w kompie, weż kawałek patyczka i naciskaj lekko na mobo, może będziesz miał farta i znajdziesz akurat... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...